vsuk legVestsjællands Ungdomsklub
v/ Jens Christensen
Tyvelse Huse 10
4200 Slagelse
Tlf. 58 52 90 38
jechr@slagelse.dk

Åbningstider
Lørdag 12-17
For børn fra seks år og unge op til 25 år

Klub for unge – før og nu
Vestsjællands Ungdomsklubs klubhus ligger nordøst for Slagelse by i dejlige landlige omgivelser, hvilket gør det muligt for klubbens mange unge at hygge sig uden at genere naboerne.

Klubben blev grundlagt for 48 år siden af Jens Christensen. Han er stadig særdeles aktiv som klubleder i Vestsjællands Ungdomsklub, en klub der igennem sine mange år har spillet en aktiv rolle i utallige børns liv og ungdomsår.

Vestsjællands Ungdomsklub har omkring 120 medlemmer og råder over en medarbejderstab på 20 voksne, der arbejder på deltid i klubben. Som forældre kan man trygt overlade sit barn til Vestsjællands Ungdomsklub, for langt hovedparten af medarbejderne kommer fra lokalområdet, og har som børn haft deres egen gang i klubben. Medarbejderne kender derfor alle ungdomsklubbens muligheder indefra. De er med til at vedligeholde den særlige ånd, der er i Vestsjællands Ungdomsklub, og videreudvikle den så den passer til nutidens unge, og de krav dagens unge stiller til en ungdomsklub.

Fritidsklubben
Et sæsonkort kan købes for 150 kroner, og hvis man lige skal se stedet an, så koster det kun en flad tier for en enkelt gang. Klubben byder på mange forskellige aktiviteter – nogle meget aktive, mens andre er mere stillesiddende. Man har f.eks. en stor og meget populær hoppeborg, der er boksepude, stylter og air-hockey, og man har indrettet en biograf i bygningens øvre etage.

vsuk salgUngdomsklubben
Priserne er identiske med fritidsklubbens, selvom man som medlem i ungdomsklubben er noget ældre. Vestsjællands Ungdomsklub giver de unge mennesker rig mulighed for, at man under ordnede forhold kan hygge sig med jævnaldrende. Man kan med vennerne slå sig løs i drabelige gladiatorkampe, billard og computerspil, eller man kan bare slappe af med en god film og en sodavand eller popcorn, som man kan købe i klubbens slikudsalg.

Fødselsdag i klubben
Lokalerne bliver også brugt en del til fødselsdage, hvor man om lørdagen har mulighed for et særdeles fordelagtigt pakketilbud, der blandt andet inkluderer opdækning og en medarbejder til opsyn. Lokalerne kan snildt klare 40 gæster til fødselsdagsfest.

Du kan ringe til Lotte på 22 55 13 31 eller til Jens på 22 30 97 16 og høre nærmere om klubbens muligheder, og hvordan de kan tilpasses dine behov og ønsker.


sølvpartner