Kender du en, som har gjort en positiv forskel for det lokale erhvervsliv? En, som har været med til at placere Slagelse på landkortet? Hvis svaret er ja, så har du nu muligheden for at give din kollega, ven eller samarbejdspartner en anerkendelse, som de aldrig vil glemme igen. Det oplyses i en pressemeddelse.

Sidste års vinder af GRANGIA Erhvervspris Jim Allan Jensen, TopGrej.dk.
Fotograf: Evan Hemmingsen

Den lokale afdeling af Junior Chamber International, JCI Slagelse, uddeler hvert år GRANGIA Erhvervspris til unge lokale erhvervsfolk, der har vist særlige evner inden for deres felt. Prisens formål er at sætte fokus på de yngre talenter i deres lokale erhvervsliv, som aktivt er med til at bidrage til skabelsen af vækst, overskud og innovation.

GRANGIA Erhvervspris.
GRANGIA Erhvervspris uddeles ved årets store ErhvervsAwards, hvor årets erhvervssucceser fejres sammen med det lokale erhvervsliv. Den rigtige kandidat til GRANGIA Erhvervspris har i særlig grad udvist gode evner til at netværke, gør en positiv forskel for det lokale erhvervsliv, har placeret Slagelse på landkortet og er mellem 18 og 40 år. Du kan lige nu indstille kandidater til prisen og samtidig give en person en særlig oplevelse og en unik anerkendelse. Ansvarlig for GRANIGA Erhvervspris, Alëna Petersen udtaler, ”Jeg håber, at vi får mange indstillinger til prisen. Det giver virkelig et fantastisk skulderklap til de nominerede, og de tre bedste kandidater kommer med til den store prisuddeling ved ErhvervsAwards. Jeg vil klart opfordre alle til at indstille én, som de synes, gør en positiv forskel i vores lokale erhvervsliv. ”

Alle kan indstille en eller flere personer til prisen. Det kan være alt fra en god kollega, en dygtig medarbejder, en entusiastisk samarbejdspartner, en lokal ildsjæl eller en helt femte person – så længe de lever op til kriterierne for prisen.

Hvis du har en speciel person i tankerne, som du ønsker at indstille til GRANGIA Erhvervspris 2020, kan du nemt og enkelt gøre det via hjemmesiden www.grangia.dk senest den 20. august 2020.