Legeparken byder velkommen til en sommersæson med masser af leg, glæde og fællesskab – foruden håndsprit og god inspiration til Corona sikker fællesleg.

Pressefoto: Gerlev Legepark

Efter en alt for lang Corona pause dette forår åbner Legeparken den 6. Juni kl. 10. Som alle andre har Gerlev Legepark været nødt til at holde lukket som følge af smittefare i forbindelse med COVID-19, men nu åbner porten igen og parken er lige så smuk og grøn og sjov som nogensinde.

Inspiration til sikker fællesleg.
Ventetiden i forbindelse med nedlukningen har ikke være fuldstændig spildt: Gerlev Center for Leg & Bevægelse har i samarbejde med Slagelse Kommune udviklet og gennemført særlige forløb for unge, kommende vikarer til skoler og dagtilbud med henblik på sjov og god fællesleg, som lever op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Erfaringerne herfra kommer alle gæster i Legeparken til gode, når Gerlevs legeinstruktører sætter gang i sjov og sikker fællesleg to gange dagligt. Legene kræver ikke særligt udstyr og kan derfor tages med hjem 

Grupper på op til 10 personer.
Som følge af myndighedernes anbefalinger er der fortsat en begrænsning på 10 personer per gruppe. Dog gælder der særlige regler for skoleklasser og børnehaver. Aktiviteterne i Legeparken foregår alle udendørs og er dermed velegnede til en coronatid. Myndighedernes generelle råd omkring håndhygiejne og afstand gælder selvfølgelig stadig.

Gerlevs forstander Tania Dethlefsen udtaler: Vi er simpelthen så glade for, at det nu endelig er muligt at åbne igen med kun få justeringer i forhold til de almindelige aktiviteter. Efter denne lange tid med nedlukning og isolation er der brug for grin og leg og sikkert samvær som aldrig før. Vi har arbejdet med vores kæmpe katalog af fælleslege, og vores søde instruktører står klar til at formidle nogle af de bedste lege med hensyn til smitterisiko, men uden at det bliver kedeligt. Det tør jeg garantere!

Gerlev Legepark fakta:

Hvor.
Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse
Lidt Syd for Slagelse i retning mod Skælskør

Hvad er Gerlev Legepark.
Tre hektar og tusind års legekultur for børn og voksne! Kæmpe spilleplads med klassiske spil fra hele verden og grønne områder til fællesleg – vikingelege, kamplege, gemme- og fangelege for hele familien. Det er muligt at benytte Legeparkens grillplads og shelters til op til 40 pers. (skal bookes på forhånd).

Åbningstid.
Weekenddage fra 10.00 til 20.00
Følg med på hjemmesiden for åbningstider og særarrangementer i sommerferien.

Pris (private)
Voksne: 100,-
Børn (4-13 år): 50,-
Små børn: gratis
Overnatning i shelter: 50kr./pers.
Det er muligt at booke en legeinstruktør til både familiefest og institutioner – pris efter varighed og antal deltagere.

Tlf.
58584065
legeparken@gerlev.dk
gerlevlegepark.dk