Bliv hjælper på Bildsø-lejren og giv børn med sociale eller pædagogiske udfordringer en oplevelse for livet samtidig med du udvikler dig fagligt.

Hvad er Bildsø-lejren?

Bildsø-lejren er et ferieophold i uge 27 for børn mellem 0.-4. klasse, hvor formålet er at give børn med særlige behov et ferieophold med et pædagogisk indhold. Hovedtemaet er et fælles socialt samvær under trygge og harmoniske forhold, hvor alle hjælper hinanden med gensidig forståelse.

Hvorfor skal du være hjælper?

Det er erfaringen, at Bildsø-lejren passer godt ind i profilen som pædagogstuderende, og der er masser af gode grunde til at melde sig som frivillig
du får muligheden for at gøre en forskel ved at give udsatte børn en uforglemmelig ferieuge med masser af sjove aktiviteter, nærvær og nye venskaber.
du bliver en del af en gruppe dedikerede frivillige, der er indstillede på at gøre en forskel for børn, som har brug for støtte og omsorg
du får mulighed for at udvikle dig rent fagligt såvel som personligt
det er godt at skrive på dit CV.

Som hjælper forpligtiger du dig til at deltage i hele feriekolonien fra søndag den 27. juni 2021 til torsdag den 1. juli 2021.
Der afholdes infomøde med lejrchefen og de øvrige hjælpere, hvor lejrens aktiviteter planlægges. Infomødet foregår den 27. maj.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 20 april)

Foto: ABW