I skønne landlige omgivelser blot otte minutters kørsel fra Slagelse bymidte finder du en forretning, hvor kunderne gerne kommer langvejs fra. Her kan alle giftefærdige kvinder nemlig finde en drøm af en brudekjole, og ikke nok med det, her er også alt det I skal bruge, når I skal holde bryllup. Det 160 kvm store showroom rummer foruden brudekjole, brudeslør, taske og sko til bruden, også kjoler og hårpynt til brudepigerne samt invitationer og bordpynt og meget andet til den store fest.

Sortimentet er nøje udvalgt og hjemtages i begrænsede mængder, så der hele tiden er mange nye varer i både showroom og webshop.

Ivalos Bryllup har også et stort udvalg af konfirmationskjoler. Uanset smag og stil kan du finde en kjole der passer, fra klassiske romantiske modeller, der skal matches med højhælede sko, til mere uformelle styles, der passer til fine, hvide sneakers. Som noget nyt er buksedragter højeste konfirmationsmode, så tag din datter i hånden og læg vejen forbi Ivalos Bryllup.

De holder åben efter aftale – kontakt Ivalos Bryllup og få en aftale om at prøve kjoler eller hente inspiration til invitationer, borddækning, frisure og alle de andre skønne forberedelser.

Følg Ivalos Bryllup på Facebook og Instagram.