Borreby Teater & Herreborg glæder sig til igen at fejre høsten med Danmarks hyggeligste høstfest. Ses vi til en af forestillingerne?

Inden showet starter, får du serveret en lækker høstplatte – alt imens skuespillerne vil underholde mellem bordene med musik og spas. Bagefter starter det store Morten Korch-show, hvor du med garanti vil få et par festlige, hyggelige og muntre timer i selskab med Jan Schou, Mona Britt Nykjær, Ensemble og kapelmester Jørn Bonde.

Det er 4. gang vi laver ‘HØSTFESTEN – Det store Morten Korch Show’, og Jan Schou siger selv – ‘jeg elsker at være her … her er en stemning, der ikke findes andre steder netop til dette show. Joachim og jeg blev for 5 år siden enige om at vi skulle afprøve konceptet. Og HURRA vi elsker det både i salen og på scenen. Historierne med Marie og Klinke-Hans slipper I aldrig for – det er for mig MORTEN KORCH! Helga Elga (det er OGSÅ gårdens frue) er i år blevet ‘misfornøjet”!! Også festlige indslag fra ”My fair Lady” og ”Annie get your gun” skulle kunne redde høstfesten i år! Det er et stort arbejde for gårdens ejere, men det er for dyrt at engagere rigtige kunstnere …….”så vi laver det skú selv lillemor. Og høsttalen skal jo også skrives”…….’. Så igen i år kan publikum glæde sig til de særlige historier, der udspiller sig i det Morten Korch’ske univers.

I år spiller ‘HØSTFESTEN – Det store Morten Korch Show’ fire weekender i træk, fra fredag den 10. september og frem til søndag den 3. oktober 2021. Spilletid er fredag aften kl. 19.00 samt lørdag og søndag kl. 13.00.

Når du ankommer til Borreby, vil skuespillerne byde dig velkommen. Spisning og show foregår i den store smukke teatersal, der er festligt pyntet op til høstfest med rødternede duge og kornneg.

Billetprisen er 399 kr. incl. lækker Høstplatte.

Der er rabat for grupper over 20 personer; Pris pr. person i grupper 375 kr.
De nævnte priser er excl. drikkevarer samt billetgebyr på 14 kr.

Baren er åben både før, under og efter showet.

Foto: Borreby Teater