Pressefoto

I/S Tårnborg Parkhotel af 17. marts 1998, der ejer ejendommen hvorfra Comwell Hotels driver Comwell Korsør, har besluttet at sælge bygningerne, hvorfor Comwell Hotels stopper med at drive hotellet med årets udgang.

Der har gennem de seneste uger været spekulationer omkring et potentielt salg af ejendommen, hvorfra Comwell driver konference- og spahotellet, Comwell Korsør. Ejeren af ejendommen, I/S Tårnborg Parkhotel af 17. marts 1998, har nu bekræftet, at de har indgået aftale med 3F om købet af ejendommen, der fremadrettet skal bruges som intern kursusejendom for 3F.

3F overtager ejendommen per 1. januar 2022, hvilket betyder, at med udgangen af december 2021 stopper Comwell med at drive hotelaktivitet fra ejendommen.
”Vi har været utrolig glade for at drive Comwell Korsør gennem de sidste 10 år, og jeg synes, at vi har fået skabt nogle rigtig gode resultater og tiltag sammen med organisationen. Derfor er det også med en vis portion vemod, at vi skal stoppe med at drive hotelaktivitet i ejendommen. Heldigvis er det ikke et farvel til Korsør, da vi fortsat driver Comwell Klarskovgaard i byen. Vi er i øjeblikket ved at kigge på, hvordan forretningskonceptet fremadrettet skal være her, og vi forventer bl.a., at der skal være åbent om sommeren, hvilket ikke har været tilfældet tidligere,” udtaler koncernchef, Peter Schelde, der samtidig understreger, at gæsterne ikke kommer til at mærke det forestående salg.

Hoteldirektør, Mikkel Kroustrup, er ikke i tvivl om, at Comwell fortsat vil spille en central rolle i området.

”Jeg tror på, at stedets unikke placering midt i skoven med udsigt til vandet vil appellere til rigtig mange møde- og hotelgæster oven på en lang tid med corona, hvor naturen er kommet til at spille en større rolle i vores hverdag. Stedet blev i tidernes morgen specialbygget til møder, kurser og konferencer og blev opført i de allerbedste materialer. Den kvalitet kombineret med stedets beliggenhed tror jeg kommer til at få en helt ny betydning i fremtiden, ligesom mange fortsat vil benyttet hotellet til særlige begivenheder og fester,” siger hoteldirektør, Mikkel Kroustrup, der lover masser af spændende og nye aktiviteter på Comwell Klarskovgaard, som Comwell-koncernen er medejer af.

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med 16 hoteller i Danmark, to i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet i Aarhus. I mere end 50 år har Comwell drevet specialiserede møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept. Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere. I dag servicerer de ikke kun traditionelle møder men også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events.

En atmosfærefyldt stemning og nordiske indretning kendetegner Comwells hoteller og venues. Med deres unikke placeringer ved enten natur, vand eller by har de appelleret til danske og udenlandske gæster gennem generationer, som har benyttet Comwell til ferier, weekend-, gourmet- og spaophold, bryllupper, konfirmationer, julefrokoster og andre af livets særlige begivenheder.
Siden 2015 har Comwell arbejdet målrettet med den grønne omstilling, hvilket har resulteret i prisen for Danmarks mest bæredygtige hotelkæde i 2019, 2020 og 2021. Alle Comwells hoteller har

Det Økologiske Spisemærke i bronze og er certificeret med turismens internationale miljømærke Green Key.
Comwell råder over 2855 værelser og 430 møde- og konferencelokaler. Koncernen, der hovedsageligt er ejet af Nic Christiansen Invest, omsatte for 867,6 mio. kr. i 2019 og beskæftiger i dag 758 medarbejdere – heraf 130 elever.