Det regner omkring ti dage om måneden i Slagelse. Derfor er det nærmest normalt at der er regn mindst et par gange om ugen. I stedet for at blive i dårligt humør over vandet, som falder fra himlen, kan du udnytte muligheden for at prøve nogle sjove aktiviteter derhjemme. Vi giver dig fire gode ideer nedenfor.

Spil På Nettet

Mange danskere nyder at spille online spil som bingo, roulette og anden form for underholdning. Især en side som Comeon casino Danmark er blevet populær blandt mænd og kvinder i Slagelse. Du har både mulighed for at spille for sjov eller satse lidt gyser i håb om at vinde en lille eller stor skilling.

Se DM i Stand-Up i Slagelse

Det er ikke til at sige om det vil regne den 26. august, men under alle omstændigheder kan du se Danmarksmesterskabet i Slagelse. I forbindelse med at DM i Stand-up har 30-års jubilæum kommer det forbi Slagelse Musikhus den 26. august.

Faktisk kan du nyde stand-up i Slagelse hele året rundt. Der er masser af gode videoer på YouTube, som sikkert kan få dig i godt humør. Det hjælper især på en regnfuld dag, som kan få nogle personer i dårligt humør. Flere af Danmarks sjoveste mænd er fra Slagelse. Phillip Devantier er født og opvokset i Svenstrup tæt på Slagelse. Jacob Wilson blev født i Tjæreby ved Slagelse i 1979, og i dag kan du lytte til ham alle ugens dage i programmet Morgen på Radio 100.

Ryd Ud i Hjemmet

Mange danskere, og folk i andre lande for den sags skyld, samler på ting, som de ikke har brug for. Det siges at en gennemsnitlig husstand i Danmark forbruger op til over 34 kg tøj og tekstiler om året.

Pres ikke dig selv for meget, da det måske bliver svært at smide ting ud i begyndelsen. Det kan være at du har dårlig samvittighed med at smide noget ud, som du har brugt penge på. Men hvad godt gør det, hvis det samler støv derhjemme?

Du kan passende starte med en række dokumentarer på Netflix. Blandt andet er Marie Kondo nærmest dronningen af at hjælpe folk med at rydde ud i køkkenet, tøjskabet og andre steder i hjemmet. Du kan også se Get Organized with the Home Edit, hvor Clea og Joanna hjælper kendisser som fx Reese Witherspoon.

Det er altså en god ide til at lære om at have et organiseret hjem, og hvis du har tid til det, kan du så småt begynde, når regnen står på i Danmark. I Slagelse kan du både tage til Kirkens Korshær eller Slagelse Genbrugsplads for at smide de ting, som du ikke har brug for, ud og sørge for at det bliver genbrugt.

Læs En God Bog

Det siges at helt op til 45 procent af folk ønsker at læse mere. Andre undersøgelser viser at op til 81 procent af amerikanerne føler at de ikke læser lige så meget, som de har lyst til. Hvis regnen står på, kan du overveje at varme en god kop kaffe, te eller varm kakao og læse en god bog. Overvej især at slukke din mobiltelefon, så du ikke bliver distraheret, når du fordyber dig en god bog.

sider2022