Ild.Pizza i Slagelse kobler sig nu på take away platformen Hungry, og åbner derved for første gang op for levering til slagelseboernes hoveddør. Partnerskabet med Hungry sker for at sætte endnu mere luft under vingerne på take away konceptet og brede det ud til et endnu større område i Slagelse og omegn.

Hos Ild.Pizza ser adm. direktør Younes Deaibes partnerskabet med Hungry og derved også koblingen til en af de mest moderne og effektive udbringningstjenester, som helt afgørende for, at Ild.Pizza kan løfte oplevelsen for de kunder, der i stigende grad ønsker maden leveret direkte til døren.

” Ved at være en del af Hungry platformen bliver vi synlige for flere kunder i Slagelse, og når derved langt bredere ud end hvad vi selv formår. Samtidig giver Hungrys automatiserede udbringningsplatform mulighed for at vi kan levere hurtigt og præcist, og det er helt afgørende i dag, hvis du også vil levere take away hjem til hoveddøren,” siger Younes Deaibes.

Hungrys udbringningsplatform beregner automatisk leveringstiden ud fra madtyper, travlhed i restauranterne, trafikale forhold samt vejrforhold. Det betyder, at Ild.Pizza kunderne i Slagelse kan følge deres pizza hele vejen fra ovnen og til Hungry-buddet banker på hoveddøren.

Med økologiske pizzaer bagt i stenovn og som kunderne selv har mulighed for at sammensætte, er det lykkes Ild.Pizza at få godt fat i danskerne, der efter blot to år finder Ild.Pizza i 20 byer rundt om i Danmark. Og altså også i Slagelse.

Pressefoto