Danmarks største festuge finder sted 25. – 31. juli 2021

For 21. gang er der festuge i Korsør Golf Klub. Danmarks største festuge har vokset sig større og større gennem årene. Sidste år var ingen undtagelse, idet der blev sat ny rekord med mere end 1250 deltagere fra 20 forskellige klubber. Den rekord vil vi forsøge at slå i festugen 2021, udtaler klubbens formand Poul Møller.

For både medlemmerne og de mange gæster er Festugen i Korsør blevet en institution. Det er en begivenhed, der for mange indgår som en naturlig del af ferieplanlægningen. De mange turneringer og forskellige turneringsformer gør det til en afvekslende golfuge. Der er noget for enhver smag.

Et er at spille om de mange herlige præmier, som en række sponsorer, har stillet til rådighed. Noget andet og måske vigtigere er den afslappede og hyggelige atmosfære, der ikke blot kendetegner Festugen, men som er en velkendt del af Korsør Golf Klub. Det er noget vi værner meget om, og noget både gæster og medlemmer sættet stor pris på, påpeger Poul Møller

18 grønne fairways er et hit

Det er ikke nogen hemmelig, at vi er stolte over, at vise klubben og banen frem. Mange forbedringer på og uden for banen i de seneste år har givet Korsør Golf Klub et kvalitetsløft, der har givet genlyd i golfkredse, og som løfter klubben op blandt landets bedste. I 2021 er klubben klar med endnu en stor forbedring, idet et nyt vandingsanlæg sikrer golfspillerne 18 grønne fairways i hele sæsonen.

Så er der bare tilbage at ønske en varm og dejlig golfsæson. Fairways i Korsør Golf Klub er klar under alle forhold.
I de seneste år er der som nævnt foretaget store forbedringer af selve golfbanen. Blandt andet de nye spektakulære huller langs og over Korsør Nor, hvor en symbiose mellem design og natur gør det til noget særligt.

Meget for pengene

Prisen for at deltage er for både medlemmer og gæster på et meget favorabelt niveau. Se mere om de enkelte turneringer på Golf Box. Tilmelding ligeledes på Golf Box. Kontoret er altid behjælpeligt med tilmelding og yderligere information.

Succesen kommer ikke af sig selv

Man kan selvfølgelig godt inviterer ca. 200 gæster om dagen, men at få festugen til år efter år at blive en stadig større succes kræver en stor indsats både før, under og efter festugens afvikling Derfor skal der naturligvis lyde en kæmpe tak til turneringsudvalget, de mange frivillige, caféen, kontoret og sidst men ikke mindst de mange sponsorer, der er med til at sikre, at vi også i år kan invitere til Festuge i Korsør Golf Klub, slutter klubbens formand.

Pressefoto