Tennis er både sjovt og sundt – også når man har rundet 60 år. Det vil Korsør Tennis gerne slå et slag for med en åbent hus-dag og et særligt tilbud til lige præcis den aldersgruppe.

Alle kan være med, også selvom du aldrig har haft en tennisketsjer i hånden før. Lyder det for godt til at være sandt? Men den er god nok i Korsør Tennis, der gør en ekstra indsats for at få endnu flere aktive spillere på grusbanerne.

Kom som du er!

Klubben har gjort det let at sige ja tak til det nye tilbud. Klubben stiller nemlig alt nødvendigt udstyr til rådighed, så det eneste deltagerne selv skal sørge for er praktisk tøj og sko, som man kan være aktiv i. Samtidigt er det et helt uforpligtende tilbud, og man behøver ikke engang at være medlem af klubben for at deltage.

”Hvis du vil prøve at spille, skal du blot møde på i sko med flade såler og tøj, du kan bevæge dig i. Vi har alt udstyr i klubben, hvor vi stiller bolde og helt nye låneketsjere til rådighed”, siger Henning Stokholm Buch fra Korsør Tennis.

Udover åbent hus-dagen 19. maj kl.10.00 til 12.00 er der tre træningsgange i kalenderen 24. maj, 2. juni og 9. juni fra kl.10.00 til 12.00 for kun 75 kr. Her lærer man de grundlæggende teknikker, begreber og regler.

”Det er en oplagt måde at komme godt i gang med tennis på. Når man efter de første tre gange, har fået blod på tanden, kan man spille resten af sommeren til halv pris og tilmed beholde låneketsjeren. Vi vil så gerne have, at det bliver nemt at få en sund og sjov fritidsinteresse sammen med os”, siger Henning Stokholm Buch.

For mere information

Henning Stokholm Buch, Korsør Tennisklub, tlf. 23 43 90 45

 

Foto: Bevæg dig for livet