“I den milde februar er Line og Anders fra Bo Grønt ved at gøre klar til deres opbakning af sommerens store begivenhed Touren over broen.
Det skal da markeres at der bliver kørt Tour de France så tæt på vores virksomhed, og nu skulle vores Tour de France idé føres ud i livet.

Genbrug og naturtræ

Vi har købt en gammel cykel og fældet et stort Hjertetræ i haveafdelingen. Sammen med noget gul maling er det blevet til en gul/grøn skulptur i indkørslen til Bo Grønt havecenter i Øster Stillinge. Den skal stå og markere at den store begivenhed bliver noget helt særligt her i sommer, der mangler lige at blive plantet gule blomster under den, men det er nødt til at vente til lidt længere hen på foråret.

Gult-gult-gult

Allerede nu er der stort fokus på de gule blomster i Bo Grønt, påskeliljer stedmoderplanter og hornvioler er jo forårets første blomster, og de bliver fulgt op af gule sommerblomster når den tid kommer. Lines ambition er at hjælpe til med at hele vores område lyser op i gult, så Vestsjælland viser at vi glæder os til at få besøg af de mange cykelryttere til sommer.

En meget lang cykel

Line Møller er overbevist om at den 572 cm lange cykel er den længste cykel i Slagelse området, og håber at de mange kunder finder smilet frem når de ankommer til havecentret. For som hun siger: kun én kan køre i gult – men alle kan Bo Grønt”

Pressefoto