MM Service
Bådreparation v/ Rolf Carlson
Nordtoften 19
4230 Skælskør
60528487
rolfc14@gmail.com

Følg MM Service på Facebook

At sejle er at leve
Der er intet, der som sejlerlivet kan give dig et afbræk i hverdagen. Når man sejler, skubbes hverdagen og alt andet udenoms til side og erstattes af nuet på vandet. Man oplever naturen på nært hold og mærker nærværet med sig selv og dem, man sejler med. Man mærker også sin båd, lærer den at kende og kerer sig om den. Om du lever af at sejle eller sejler for at leve, er vedligeholdelsen af din båd et must.

Hos MM Service, med Rolf Carlson ved roret, får du altid en kompetent og venlig service. MM Service, der ligger tæt på Skælskør Havn, har stor ekspertise indenfor både lystbåde, joller og erhvervsbåde. Her kan du få hjælp til alle former for vedligehold, reparationer og installationer på din båd. MM Service tager sig af det hele, fra mast til køl. I virksomheden sætter man alle sejl til for at yde en god service.

Havnen summer af liv
MM Service ligger tæt på Skælskør Havn, som er et godt sted at fortøje sin båd. Indsejlingen hertil fra Storebælt og ind langs fjorden byder på en unik og smuk naturoplevelse. Skælskør Lystbådehavn ligger midt i Skælskørs historiske centrum, med hyggelige butikker, kunsthåndværk og en middelalderborg i baghaven. Lystbådehavnen summer af liv og hygge og duften af friskfanget fisk. De siger på havnen, at man hos MM Service får en pålidelig service og ydelser til rimelige priser. Står du med en ny båd, du overvejer at købe, tilbyder MM Service en gennemgang af båden før køb.

Er du klar til at stævne ud?
Når man sejler, har man brug for, at ens båd er i orden og sikker, så man kan slappe af, når først man er på havet. Som bådejer står man ofte med en del vedligeholdelsesarbejde, og det er godt at have et sted, hvor man kan at få professionel vejledning eller hjælp til det, man ikke mulighed for at klare selv.

Uanset om du skal have skiftet en lille reservedel eller lavet en større reparation på din båd, er du velkommen hos MM Service. Virksomheden klarer alt i glasfiberarbejde, svejsningsarbejde, reparation og ombygning af motor mm. Måske dit trædæk trænger til en kærlig hånd, eller dine sejl er slidte og skal repareres eller skiftes. Intet job er for lille eller stort. Er du i tvivl om din båd er klar til turen på vandet, så læg vejen forbi eller kontakt MM Service. Her kan man altid få et godt råd og en hjælpende hånd med at få gjort sin båd søstærk og klar til nye, små eller store eventyr.

Kunderne siger
Super kompetent – hjælpsom – omhyggelig – ansvarlig og absolut rimelige priser.
Kan varmt anbefales. (H-J Brehmer)

Mødte MM service på havnen i Skælskør, var på den, manglede en kvik tilslutning / kobling
Rolf: “Mon ikke jeg har en sådan?” Tusinde tak for hjælpen og dit venlige væsen. (Jette Graungaard Bruun)

Godt håndværk til en fornuftig pris. Rolf er yderst behagelig og omgængelig som person, og han holder hvad han lover. (Morten Lindquist)

sølvpartner