Lørdag den11. juni klokken 13 er der igen fernisering i Røde Tårn. Slagelse Kunstforening viser en udstilling af fantastiske billeder, som ægteparret Lotte og Verner Brems har skabt. Udstillingen bliver åbnet af Karen Sieling, der er virksomhedsleder hos Frirum Lab.

Begge kunstnere har en baggrund og uddannelse inden for grafisk formgivning og billedkunst, og de er henholdsvis medlem af Dansk Journalistforbund og Billedkunstnernes Forbund. Sammen driver de et lille galleri, dels i deres egen dagligstue, dels på nettet. Og nu udstiller de sammen i Røde Tårn.

I udstillingen kommer man til at opleve en sprudlende, fabulerende verden fra før tiden gik af lave. Hvor fantasien får lov at lege med virkeligheden og sende associationer ud i alle verdenshjørner. Hvor kølig enkelhed og minimalisme er ukendte fremmedord, og hvor smil, latter og farveglæde dominerer. Så afgjort en udstilling der skal ses, ikke fortælles.

I forbindelse med udstillingen har Slagelse Kunstforening sammen med Verner Brems arrangeret en workshop for en lille gruppe 10-12-årige børn, som under Verner Brems ’ vejledning bliver ført igennem en kreativ proces der ender med at børnene maler hver sit selvportræt. Det kommer til at foregå fredag den 10. juni, og resultaterne vil udstilles i ses i Røde Tårn under hele udstillingsperioden.

Udstillingen holder åbent klokken 13-17 hver fredag-lørdag-søndag frem til den 24. juni, og der er gratis adgang for alle. På ferniseringsdagen, hvor alle også er velkomne, vil kunstnerne være til stede, og kunstforeningen vil være vært ved et glas vin eller vand og lidt sødt til ganen.

Pressefoto