Lyriker og essayist, Søren Ulrik Thomsen, besøger Skælskør Bibliotek torsdag den 19. maj kl.19.00, hvor han fortæller om sit forfatterskab.

I sit forfatterskab behandler Søren Ulrik Thomsen eksistentielle spørgsmål og menneskelige grundvilkår som døden og ensomheden, skabelsen og tilintetgørelsen i temaer som byens liv og menneskers eksistentielle møde med storbyen i en enestående samling af poetiske, kloge og sanselige digte, som i samklang med essays og poetikker vidner om et vægtigt og uomgængeligt forfatterskab.

Han debuterede i 1981 med digtsamlingen City Slang og har siden udgivet er række digtsamlinger og essays med en helt særlig status blandt både læsere og kritikere.

Senest har Søren Ulrik Thomsen udgivet det anmelderroste, reflekterende erindringsessay “Store Kongensgade 23”. Stedet, hvor forfatteren kun boede et enkelt år, men hvorfra fremtiden altid vil udstråle.

Bibliotekerne byder på en kop kaffe eller te på aftenen og billetterne til foredraget koster 50 kr. (medlemmer af Biblioteksklubben 25 kr.). Man tilmelder sig på www.slagelsebib.dk eller på biblioteket i Slagelse, Korsør eller Skælskør

Pressefoto