VisitVestsjælland 

Turistinspiration:
Slagelse Museums café
Bredegade 11A
4200 Slagelse

Administration:
Løvegade 7
4200 Slagelse
Tlf. 70 25 22 06

Caféstemning
Caféstemning

Turist på Vestsjælland
Vil du opleve Sjællands Vestkyst som turist, finder du på VisitVestsjælland.dk det bedste samlede overblik over seværdigheder, spisesteder og overnatningsteder.

VisitVestsjælland.dk er den officielle turistportal for Vestsjælland. Her kan I hente inspiration, når I planlægger jeres ferie, eller når I er på farten. Alt hvad I som turister har brug for at booke på forhånd, for at få en ferie uden stress, vil I kunne booke via VisitVestsjælland.dk.

Hvor kan I bo, hvor kan I spise, hvad kan I opleve, og hvordan giver I børn eller børnebørn Danmarks bedste ferie? VisitVestjsælland viser vejen.

Uopdaget Danmark
VisitVestsjælland dækker området fra Midtsjælland til havet og øerne vest for Sjælland. Teamet bag VisitVestsjælland beskriver Sjællands Vestkyst som det uopdagede Danmark: “Det er her du finder de autentiske oplevelser som både egner sig til de kræsne nydere og børnefamilien. Børnene leger i skovene, lokale kunstnere udstiller i gallerier langs vejen og lokalt økologisk kød og friske grøntsager kan købes direkte i gårdbutikken.”

Vestsjælland er rig på gourmetrestauranter, gårdbutikker, gallerier, naturoplevelser, kulturelle oplevelser og charmerende købstader. Hvor den effektive turist kan overskue den enkelte købstad på et par dage, byder Vestsjælland som helhed på oplevelser nok til en tætpakket sommerferie, efterårsferie eller vinterferie.

Trelleborg
Trelleborg

Fokus på Slagelse
Blandt Vestsjællands mest kendte historiske seværdigheder er Vikingeborgen Trelleborg, lidt vest for Slagelse. Det er et af Danmarks vigtigste og smukkest beliggende monumenter fra vikingetiden: Harald Blåtands mægtige ringborg fra slutningen af 900-tallet.

Slagelse er Vestsjællands største handelsby med både VestsjællandsCenteret, Galleriet og mange små specialbutikker i centrum. Slagelse byder også på et aktivt kulturliv med blandt andet Slagelse Teater og Slagelse Musikhus. I Anlægget er der ofte picnic koncert med mange forskellige musikoplevelser for unge og ældre.

Skønne strande og vild natur
På VisitVestsjælland.dk kan du også udforske en række andre af Vestsjællands købstæder; Kalundborg, Korsør, Skælskør m.fl. samt idylliske øer som Agersø, Omø og Sejerø. Her er skønne strande og vild natur, der egner sig til vandsport, vandreture og naturfitness. Vil I til vandet, får I her overblikket over strande på Sjællands Vestkyst. 

borreby_teater2
Borreby Teater

Det er her, det sker
I kan desuden få overblik over begivenheder, der er målrettet turister på Vestsjælland; bl.a. forestillingen på Borreby Teater, vikingemarkedet på Trelleborg, sæsonåbningen i Birkegårdens Haver samt områdets mange hyggelige julemarkeder, festlige musikfestivaler og autentiske folkefester. En del af de større begivenheder på Vestsjælland er gentagne succeser, mens andre er enkeltstående events. Så tjek kalenderen og se hvad der sker i jeres ferie på Vestsjælland.

Vil du have overblikket ind i din mailboks, kan du tilmelde dig VisitVestsjællands nyhedsbrev, der udkommer ca. 10 gange i løbet af året.

Konferencer på Vestsjælland
VisitVestsjælland.dk er også erhvervsdrivendes adgang til de bedste mødesteder. Vestsjælland rummer en bred vifte af topprofessionelle konferencehoteller, alle med hver sin unikke stemning og udsigt. Comwell-kæden tilbyder bl.a. charmerende konferencefaciliteter i Korsør, Slagelse og Sorø, og det er blot et lille udpluk.

sølvpartner