Kragerup Gods
Kragerupgaardsvej 33
4291 Ruds Vedby
Tlf. 58 26 12 50

Kragerup Gods på Facebook

Aktivitet og afslapning i skønne historiske rammer
Godsejer Regitze Dinesen byder velkommen på godset, som har været i slægtens eje i ni generationer. Siden 1998 er der kommet helt nyt liv i bygningerne og den smukke natur som omgiver godset.

Kragerup Gods har det hele: Moderne hotel- og mødefaciliteter i stemningsfulde historiske rammer, et godt køkken, der kræser for alle gæsterne, og en park, der giver mulighed for alskens aktive udfoldelser. Ikke mindst er Kragerup Gods kendt for sin go high-bane, hvor man kan klatre i træer på en sikker og udfordrende facon – dét vender vi tilbage til.

Overnatning i luksusomgivelser
De 57 værelser på Kragerup Gods er smukt indrettet med interiør af høj kvalitet. Uanset om du overnatter alene, som familie med børn eller på romantisk tur med kæresten, bliver du indkvarteret i luksuriøse omgivelser. Godsets gæster har også adgang til en pragtfuld velværeafdeling, du kan gøre brug af under dit vestsjællandske ophold. 

I ”Restaurant Blixen”, der naturligvis er opkaldt efter Karen Blixen,  kan gæsterne nyde en lækker frokost, en udsøgt dinner a la carte eller blot en lille forfriskning. Restauranten ligger i hovedbygningen og byder på madoplevelser af høj kvalitet, som er tilpasset årstiderne.

Godset tilbyder også både konference- og festpakkeløsninger, så der vil være mulighed for at holde dit næste arrangement i virkelig smukke omgivelser.

Ønsker du teambuilding i forbindelse med konferencer, har Kragerup Gods unikke muligheder både inde og ude, nede og oppe…

Aktiviteter i trætoppene
For udover hotelophold og restaurantbesøg kan du og dit selskab i den grad blive udfordret på godset. Den populære Go High klatrepark trækker turister til Sjællands vestkyst fra hele Danmark og udlandet. Der er sammenlagt otte klatrebaner og 3,5 km svævebaner med smuk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen. Den nyeste aktivitet, Go Bounce, er Danmarks første trampolinpark i træerne og er for børn helt ned til 4 år.

Klatreparken er for alle. Her er både de meget udfordrende baner, som kræver god fysik og is i maven. Her er også baner for dem, som føler sig tryggere tættere ved jordhøjde. Selv for dem, der bare er med for at heppe, vil klatreparken i de smukke omgivelser være en skøn oplevelse.

Når sulten melder sig, kan man spise grill-selv-burgere eller pølser i parkens café (skal forudbestilles). Medbragt mad kan nydes ved søen.

CO2-neutralt gods
Kragerup Gods ligger i smukke omgivelser, og dem vil de gerne værne om. Godset gør en stor indsats for at beskytte miljøet og har derfor tilrettelagt deres produktion og forbrug så bæredygtigt som muligt – de er selvforsynende med el, vand og varme og har modtaget miljømærket ”Den grønne nøgle”.

Besøg godset og se det med egne øjne. Du kan få information om åbningstider m.m. på www.kragerup.dk

Kontakt Kragerup Gods

sølvpartner