Når du træder ind i den farverige butik i Bredegade, bliver du mødt af smil og god service af indehaveren Annette Topholm Hansen. Butikken er indrettet med et lille sofaarrangement, så har du manden med, kan han læse, mens du henter inspiration og varer til dine næste strikkeprojekter.

Butikken har et kæmpeudvalg af kvalitetsgarn fra bl.a. Filcolana. Desuden er der et bredt sortiment af KnitPros strikkepinde, hæklenåle og tilbehør fra Go Handmade. Derudover forhandles opskrifter og tilbehør fra Petiteknit.

Strikkenet tilbyder gratis forsendelse på alle ordrer over 500 kr., der leveres i Danmark til nærmeste pakkeshop. 

Man går ikke ned på udstyr i Slagelses strikkebutik. Heller ikke på god vejledning. Annette har strikket og hæklet siden hun var otte år. Vil du gerne blive bedre til at strikke, er Annette god til at lære fra sig. Strikkenet afholder bl.a. meget populære strikkecafeer, hvor du kan medbringe dit strikke- eller hækletøj og hygge dig sammen med andre, som deler din passion for håndarbejde. Der serveres kaffe og kage, og udover hyggen, er der masser af muligheder for at blive vejledt, hvis du er gået i stå med et projekt. Tilmeld dig her. 

Holdene bliver hurtigt fyldt op, men du er altid meget velkommen til at kontakte Strikkenet, hvis du har spørgsmål til garn, opskrifter eller andre ting.

Dit Slagelse var på besøg. 

Foto: ABW