2014 blev et dramatisk år for Bodil Jørgensen. En optagelse til den nye far til fire-film endte uheldigt; Bodil Jørgensen blev fatalt skadet af en vildfaren traktor. Det er ikke første gang, at Bodil Jørgensen har været udsat for et uheld, der nær har kostet hende livet. Da et tog ved Sorø i 1988 blev afsporet, og mange mennesker blev slået ihjel, var Bodil Jørgensen medpassager; men overlevede heldigvis uden større mén.

Gud ske tak og lov er hun stadig i blandt os, og har en fantastisk karriere og liv bag sig – ligesom hun forhåbentligt har et fortsat godt liv og god karriere i vente.

Bodil Jørgensen fortæller om kærlighed og smerte. I et liv, hvor de dramatiske begivenheder til tider har fyldt alt rigeligt, er det vigtigt også at elske. Hun fortæller om det at blive mor i en sen alder. Hun fortæller om sine højdepunkter i den efterhånden lange karriere, og hun fortæller det hele med en hjertevarme, som man kun kan glæde sig over.

Aftenen i selskab med Bodil Jørgensen foregår den 24. februar i Slagelse Musikhus. Billetter kan købes via musikhuset hjemmeside eller via billetnet.dk.

bodil