Sommeren står på og det er det perfekte tidspunkt til at se og dyrke sport. Vi kigger på begge ting nedenfor hvor vi giver dig inspiration til hvilken sport du kan bruge tiden på i løbet af de kommende måneder.

Spil poker i Slagelse

Hvorvidt poker er en sport er ofte op til debat. Ifølge Oxford ordbogen er det verdens eneste kortspil, som betragtes som en sport. Derfor har vi inkluderet den på denne side. Du kan tjekke poker guides og spille poker enten på nettet eller med andre personer i byen. Der er også gode muligheder for eSport i byen, som vi tidligere har skrevet om her på siden.

Se Slagelse B&I spille

Du kan også tage til bold i Slagelse. Byens fodboldhold Slagelse B&I er en af de ældste fodboldklubber i Danmark. Klubben blev stiftet i 1887 og det gør den til den femte ældste klub i landet. Holdet spiller i Serie 2 og det foregår på Slagelse Stadion.

Tour de France i Slagelse

Til sommer kommer verdens største cykelløb forbi Slagelse. Tour de France starter i den danske hovedstad København den 1. juli. Dagen efter cykler de fra Roskilde til Nyborg, og der kommer de altså forbi Slagelse.

Verdens bedste cykelryttere skal blandt andet cykle langs Stillinge Strand og forbi Lille Lundbakke, før de bevæger sig mod Storebælt og skal cykle henover den berømte danske bro. Du kan forudbestille parkering, så du ikke kan opleve det hele tæt på.

Op på jernhesten

Du kan også selv komme op på jernhesten. Cykling er godt for helbredet på flere måder. Blandt andet kan du komme i bedre form med cykling. Desuden kommer du ud i den friske luft. Du kan få stærkere ben ved at træde i pedalerne, når du oplever Slagelse og omegn på to hjul.

Løb for et sundere helbred

Du kan også løbe dig i form. Blandt andet kan du forbedre dit immunforsvar ved at løbe på gader og stræder i Slagelse. Det kan gøre at du bliver mindre syg, og du kommer dig hurtigere oven på sygdom, når du bliver syg.

Du kan også øge niveauet af godt kolesterol i dit blod, og reducere den dårlige. Desuden kan du reducere dit blodtryk, sove bedre, få stærkere muskler og led og sådan kan vi blive ved.

Dyrk den sport du vil

De mange fordele, som vi har været inde på med cykling og løb, kan også findes med fodbold, håndbold, tennis og mange andre sportsgrene. Du kan endda gå lange ture for at nyde Slagelse og omegn og forbedre dit helbred.

I sidste ende er det vigtigst at du fokuserer på den aktivitet, som du nyder mest. Det nytter ikke noget at du tvinger dig selv til at løbe. Måske byder det på de helbredsmæssige fordele, men hvis du ikke har lyst til at gøre det, bliver du nok ikke glad af det.

Derfor bør du finde ud af om du foretrækker at træne i Fitness World, svømme i Slagelse Svømmehal eller hvad du eller har lyst til. Mulighederne er mange, når du kan se og dyrke sport denne sommer og resten af året.

sider2022