Is Café
Schweizerpladsen 8
4200 Slagelse
Tlf. 27 63 16 99

Åbningstider
Alle dage fra april til oktober kl. 10 til ca. 22

Blandt de allerbedste
Gammeldaws, kugler, softice, ispinde… Is Café fører alskens is, fra den åbner i april, til vinteren står for døren i oktober.

Et diplom fra Frisko fortæller, at iscafeen er blandt de allerbedste til is i hele Danmark. Her finder du alle former for pindis, vaffelis og bæger-is. Som samarbejdspartner med Frisko fører iscafeen i Slagelse naturligvis Carte D’Or – Friskos mest luksuriøse is. Uanset om du er til en god gammeldags is med det hele, eller en mere italiensk inspireret variant, har iscafeen sortimentet der passer til din præference.

Iscafeen har ydermere Ben & Jerry’s på køl. Den amerikanske is-leverandør har fået kult-status og kendetegnes bl.a. ved et væld af innovative smagsvarianter.

Også når det regner
“Du danske sommer, jeg elsker dig, skønt du så ofte har sveget mig” – ja, solens stråler kan melde forfald, og mangen en højsommerdag er druknet i regn. På disse svigefulde sommerdage byder iscafeen på varm kakao. Når solen skinner igen, langes der massevis af milkshakes over disken.

Fra Sorø til Slagelse
Hayssam Abdulghani har 10 års erfaring med de søde sager i nabobyen Sorø. Lollipop hedder forretningen med den skønne udsigt til Torvet og Sorø Klosterkirke. I frikvarterene flokkes Sorø Akademis elever over gaden for at få det sukker-kick, der skal bære dem levende igennem resten af dagens skema. Da Lollipop udvidede slik-sortimentet i Sorø med is blev det så populært i sommerhalvåret, at Hayssam besluttede sig for at udvide med afdelinger i Slagelse og Køge. I Slagelse kunne iscafeen i april 2017 åbne sin tredje sæson.


sølvpartner