Krebshuset
Ringstedvej 87
4180 Sorø
Tlf. 57 82 01 81

Følg Krebshuset på Facebook

Åbningstider Reception, Butik & Bar:
Man-Fre 06:30-22:00
Lør & Søn 08:00-22:00

Restaurantens åbningstider:
Ons, Tor & Søn: 17:30-20:30
Fre-Lør: 17:30-21:00
Man & Tir: Lukket (Stadig åben for fester og arrangementer)

Landevejskro i Sjællands midte
På en idyllisk beliggenhed på den gamle landevej midt mellem Slagelse og Ringsted finder du den klassiske landevejskro Krebshuset. De naturskønne omgivelser og de historiske bygninger danner en smuk ramme om fødselsdagsfesten, weekendopholdet eller en enkel omgang biksemad på en hverdagsaften.

Krebshusets historie skrives tilbage til starten af 1700-tallet, hvor det var kendt som det eneste hæderlige overnatningssted mellem København og Korsør. Mens det oprindelige Krebshus lå syd for landevejen, blev den nuværende karakteristiske gule krobygning opført nord for landevejen i 1924.

Klassiske kroretter til hele familien
På en landevejskro hører sig naturligvis klassiske kroretter til, og på Krebshusets menukort finder du da også både tarteletter med høns i asparges, biksemad, pariserbøf, wienerschnitzel – og masser af stegt flæsk. Hver onsdag serveres stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder. Retterne fås også som take-away.

Udover de klassiske retter kan du dog vælge mellem lækre fiskeretter og et udvalg af forskellige bøffer. Sæt tænderne i kroens Coloradosteak af det bedste amerikanske kødkvæg, serveret sammen med fri salatbar, dagens friske grøntsager og valgfri sauce. Krebshuset har selvfølgelig også særlige retter til børnene.

Til en hyggestund med kæreste, familie eller venner kan Krebshusets overdådige brunchbuffet anbefales. Den serveres hver lørdag fra kl. 10 til 13 eller efter aftale.

Bestil bord eller take-away på tlf. 57 82 01 81.

En velfortjent pause 
Har I brug for en pause fra hverdagens stress, så forkæl jer selv med et weekendophold på Krebshuset. Her vil I blive budt velkommen med eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage, og om aftenen kan I nyde en tre-retters menu, der vil blive sammensat efter årstidernes råvarer, og afrundes med kaffe og noget sødt. Næste dag vil I blive mødt af en lækker morgenbuffet.

Krebshusets placering nær skove og søer giver mulighed for nogle skønne gåture i smukke omgivelser. Ønsker I at blive kulturelt beriget, byder købstaden Sorø lige i nærheden på gode museumoplevelser og prægtig arkitektur.

Krebshuset tilbyder også forlængede weekendophold og miniferier.

Selskaber på Krebshuset
Krebshuset har plads til op til 100 gæster i kroens historiske lokaler og har stor erfaring med at afholde både større og mindre fester.

Du kan vælge imellem flere forskellige buffeter og festmenuer – og Krebshuset står altid klar til at hjælpe dig med at skabe de bedst mulige rammer om din fest.

Kontakt Krebshuset på tlf. 57 82 01 81 og hør hvordan de kan hjælpe dig.


sølvpartner

Del på sociale medier