Mange danskere dyrker en form for sport eller motion. Enten alene eller sammen med andre. Ved at sætte fokus på mentaltræning, kan de udnytte deres fulde potentiale. Den 24. maj kl.19.00 på Slagelse Bibliotek sættes der fokus på mentaltræning og sportspersonlig udvikling.
Denne aften gæster, forfatter og psykoterapeut, Michael Huntley Slagelse Bibliotek og vil præsentere helt nye begreber, tilgange og metoder, der vil sætte turbo på den sportspersonlige udvikling – uanset om man er sportsudøver på elite- eller motionistplan.

Mere end 20 års erfaring
Michael Huntley har i mere end 20 år hjulpet sportsudøvere med at nå deres absolutte topniveau, og han arbejder til daglig med den absolutte elite indenfor de fleste sportsgrene.

Denne aften tager han alle deltagerne med på en ydre og indre sportslig udviklingsrejse. Der hvor den traditionelle mentaltræning og sportspsykologi stopper, fortsætter han og går flere spadestik dybere med sin unikke hybride tilgang.

Du skal deltage i foredraget, hvis du er: sportsudøver, e-sportsudøver, træner, mentaltræner, sportspsykolog, forældre til en sportsudøver, underviser, lærer, pædagog. Kort sagt skal du deltage, hvis du har interesse i sport, forandringsprocesser og personlig udvikling.

Det koster 30 kr. at deltage i arrangementet. Du tilmelder dig på www.slagelsebib.dk eller på biblioteket i Slagelse, Korsør eller Skælskør. Arrangementet bliver afholdt i anledning af Tour de France.

 

Pressefoto