Træd ind i den magiske spilleverden, når der på Korsør Bibliotek inviteres indenfor til en lørdag fyldt med brætspil. Michelle Baltzer, brætspilsguru og tidligere ejer af brætspilscaféen Sporhunden, står klar til at guide jer trygt ind i brætspilsverdenen. Alle er velkomne, både de mere erfarne brætspillere og dem, som savner inspiration til at komme i gang.

Vi er konstant på nettet, forlader aldrig hjemmet uden vores smartphone og bruger flere og flere timer med øjnene fikseret på en skærm. Måske er det netop derfor de gode, gamle brætspil er mere populære end nogensinde, og der udvikles flere spil, end der har gjort før! Derfor inviteres store og små til Store Brætspilsdag lørdag den 19. marts kl.10.00-13.00 på Korsør Bibliotek og Borgerservice. Der skrues ned for tempoet og op for samværet på tværs af generationer.

Michelle Baltzer elsker brætspil og deres fantastiske evne til at samle mennesker på tværs af generationer og køn. Der er spil for enhver og på Store Brætspilsdag har hun samlet nogle af sine favoritter, der kan spilles af alle efter en kort introduktion. De udvalgte brætspil er Azul, Splendor, Dominion, carcasonne, Ubongo og Lords of Waterdeep. Det er spil med god underholdningsværdi og stor garanti for at man får lyst til at spille dem igen.
Der vil være noget for enhver smag og spillelyst. Samtidig med at spilleglæden bobler kan du nyde en kop kaffe, te og saftevand.

Fokus på fælles oplevelser

Koordinator på Slagelse Biblioteker og Borgerservice, Caroline Sørensen, ser frem til en hyggelig dag og fremhæver ”Vi glæder os meget til at give gæsterne en dag fyldt med nærvær og sjove oplevelser – lige meget om man kommer alene, sammen med familien eller sine spillegale venner”. Hun nævner samtidig, at arrangementet er gratis for alle deltagende, men vi ser meget gerne at man tilmelder sig; ”Bare lige så vi ved hvor meget kaffe, der skal brygges og saft, der skal laves”.

Du kan deltage i alle timer, men det er også muligt at komme og gå til, som det passer ind i dit program. Tilmelding sker på www.slagelsebib.dk

Foto: JDL