Hanne Steenberg havde været i gang i ni måneder, da hun i 2016 blev kåret som Årets Mægler hos Min Bolighandel. Vil vide hvad din bolig er værd, kan Hanne Steenberg altid tilbyde en uforpligtende snak.

Et tæt samarbejde med Min Bolighandel i de omkringliggende byer giver både køber og sælger optimale muligheder for at gøre en god bolighandel. Med 14 års erfaring som ejendomsmægler har Hanne Steenberg har en indgående viden om Slagelse, byens boligformer og -miljøer. Hun bor selv i nærområdet og har derfor de bedste muligheder for at finde en bolig, der matcher dine behov.

Boliger handles på nettet
Det der primært adskiller Min Bolighandel fra andre kæder er, at de har fuld fokus på online markedsføring. Medieforbruget skifter i disse år fra tryk til sociale medier i en vældig fart, og i den udvikling har Min Bolighandel valgt at gå i front. Al annoncering foretages på nettet, da det er her boligkøbere ser deres nye bolig første gang.

Du kan følge med på Min Bolighandel på Facebook samt læse mere på hjemmesiden. Du kan også læse mere på Dit Slagelse’s partnerside lige her. God fornøjelse med hussalget eller købet.