betamxDen 21. februar gæster Thomas Hartmann Slagelse Musikhus med sit spritnye stand-up comedy-show, Betamax. Showet er morsomt tilbageblik, ligesom det også er blik frem i tiden – om hvordan tiderne har ændret sig, hvordan man nogle gange kan føle sig som et forældet produkt til den tid, vi lever i netop nu.

Det er en morsom refleksion over teknologi, over en opvækst i ’70erne og ’80erne, over svigt på mere eller mindre vigtige områder samt en refleksion over fuldstændigt ligegyldige emner, blot fordi de har en høj underholdningsværdi. Hartmann filosofi har evigt og altid været, at kilden til evig ungdom ligger i evnen til at grine af sig selv; dette forsøger han at praktisere og få andre mennesker til at praktisere.

Thomas Hartmann er en meget produktiv komiker, og har igennem sin karriere arbejdet som manuskriptforfatter og andet, bl.a. i samarbejde med en række andre prominente komikere heriblandt Anders Matthesen. Thomas Hartmann er efterhånden en erfaren mand ift. stand-up-genren; Dette er hans syvende show; og som han selv beskriver, så har det altid været stand-up-comedy’en, der har været hans store passion.

Begivenheden finder sted den 21. februar i Slagelse Musikhus. Billetter kan købes via Slagelse-musikhus.dk eller via billetnet.dk.