Venstre i Slagelse indkalder nu til opstillingsmøde, hvor vores opstillingsliste frem mod kommunalvalget skal vælges. Det sker præcis 5 måneder før valget, nemlig d. 16 juni kl. 19:00 på Borreby Teater.

Venstre er klar til kommunalvalg og med et hav af kandidater stående klar på spring, så indkalder Venstre nu til det endelige opstillingsmøde. Det sker efter en række løbende opstillingsmøder, hvor kandidaterne er blevet præsenteret.

Derfor forventer Venstre i Slagelse Kommune også at det bliver en stor kandidatliste som også rummer en stor bredde. Venstre har nemlig allerede nu har mere end 26 kandidater klar til valget. Det begejstrer Knud Vincents, som er borgmesterkandidat for Venstre.

“Det gør mig glad, at vi er klar med 26 kandidater. Og især er jeg glad for den store bredde vi har i vores hold. Nu glæder jeg mig over at vi får afholdt et opstillingsmøde, så vi kan blive helt klar til kommunalvalget.” siger Knud Vincents.

Bredt kandidathold

De mere end 26 kandidater som er klar til valget er meget forskellige og bredden på holdet er stor, både når det kommer til erfaring, geografi og alder.

“Det hold vi nu skal placeres på Venstres liste er utroligt godt og bredt. Vi ligner resten af befolkning og har stor bredde på tværs af erfaring, geografi og alder. Vi dækker hele kommunen med vores hold, og har en god blanding af nye kandidater og mere erfarne.” siger Knud Vincents og fortsætter: “Og samtidig så kommer kandidaterne fra vidt forskellige baggrunde på tværs af uddannelsesbaggrund og erhvervsbaggrund. Det er en kæmpe styrke.”

De personlige stemmer afgør alt

Til opstillingsmødet bliver alle kandidaterne indplaceret på listen fra plads nr. 2 og nedefter. Og selvom at medlemmer indplacere kandidaterne på listen, så er det i sidste ende vælgerne der har det sidste ord. Kandidaterne bliver opstillet på en sideordnet liste, så det i sidste ende er vælgerne, der afgør hvem fra Venstre, der bliver valgt til byrådet.

Alle medlemmer af Venstre i Slagelse Kommune har møde- og stemmeret til opstillingsmødet, såfremt de har betalt kontingent for 2021 senest 7 dage før

Foto: ABW