Volleyligaen 5. – 8. plads, herrer
VK Vestsjælland – Aalborg Volley 0-3 (18-25, 23-25, 21-25)

Inden lørdagens kamp mod Aalborg Volley havde VK Vestsjælland allerede sikret sig 5. pladsen i Volleyligaen. Dermed kunne hjemmeholdet spille frit og give plads til nogle af de spillere, der ikke har set banen så meget i denne sæson.

Det betød debut til den unge centerspiller Morten Samer, der har været tilknyttet holdet hele sæsonen og fast har trænet med flere gange ugentligt. Morten gjorde et godt førstehåndsindtryk og kvitterede med to point, der medførte sæsonens største jubelbrøl fra holdkammerater og bænkspillere.

Der var dog generelt ikke meget at juble over for VKV, der kunne se Aalborg Volley trække fra midt i første sæt, som de vandt overbevisende. Andet sæt var tæt til det sidste, men også her trak Aalborg Volley det længste strå. Tredje sæt mindede om det første, hvor Aalborg også trak fra i anden halvdel af sættet og cementerede 3-0-sejren efter en flot kamp.

Kim Buchwald og Daniel Gordon sad begge ude i kampen, mens det blev til spilletid til samtlige spillere, der var udtaget til truppen af træner Rolf Meegdes.

Kampens topscorer for VK Vestsjælland blev Kalle Madsen med 15 points.

Cheftræner Rolf Meegdes udtalte efter kampen: “Efter vi havde sikret os 5. pladsen fredag aften i Aarhus, besluttede vi at give Morten Samer debut i dagens kamp mod Aalborg samt nogle af dem, som ikke havde spillet så meget endnu, mere spilletid. Aalborg valgte dog at spille en af deres bedre kampe, og de lavede nærmest ingen fejl, mens vi ikke selv spillede den bedste omgang volley. Dermed var det fuldt fortjent Aalborg, som tog sejren i dagens kamp.“.

For yderligere informationer kan VK Vestsjællands Sports- og Talentchef Kim Buchwald kontaktes på 2026 7085 – buchwald@volleyklubben.dk

Pressefoto