Mathias Thomsen startede med at spille håndbold i Slagelse Håndbold Klub og udmærkede sig over årene som en farlig skytte. I starten var det udelukkende indendørs håndbold med håndboldsko på og med hjemmebane i Antvorskov Hallen.

Imidlertid blev Mathias som 18 årig en del af U-19 landsholdet og her blev det vurderet, at når det drejer sig om beach håndbold, så blev hans placering som forsvarsspecialist og nu altså uden håndboldsko.

I 2021 var Mathias en del af landsholdet i beach håndbold, der vandt EM guld i Bulgarien.

På Slagelse Håndbold Klubs 3. die divisions hold her er han bagspiller, angrebses og typisk topscorer.

Verdensmesterskaberne i Beach Handball foregik i år i Grækenland i slutningen af juni måned. VM I beach Handball spilledes på Heraklion stranden på Kreta og efter gruppekampene skulle landsholdet op imod Norge, som holdet vandt over. Derefter ventede Brasilien i semifinalen som blev besejret.

I finalen ventede Kroatien, som desværre trak det længste strå – men en fornem 2. plads og en flot VM sølv medalje – en superflot præstation. STORT tillykke med VM sølvet Mathias betonede formand Jørn C. Nielsen, Slagelse Idræts Råd!

Med baggrund i Mathias Thomsen’s flotte indsats og fornemme resultater, er vi i Slagelse Idræts Råd glade for at kunne belønne Mathias med kvartalets Idrætspris og 2.500 kr sponsoreret af Sparekassen Sjælland.

 

Foto: SIR – fra venstre : filialdirektør Lars-Erik Madsen, Mathias Thomsen ig formand Jørn C. Nielsen, Slagelse Idræts Råd