Volleyligaen (herrer) 26/11 2021 kl. 20.00 i Korsørhallen

VK Vestsjælland – Nordenskov UIF 2-3 (25-23, 19-25, 25-19, 20-25, 14-16)

Før fredagens opgør i Volleyligaen mellem VK Vestsjælland og Nordenskov UIF havde hjemmeholdet vundet deres seneste fire kampe i ligaen og pokalturneringen. Dermed gik det hele planmæssigt frem mod denne kamp, som også var én af dem, man gerne skulle vinde i jagten om en plads i Final4. Kampen startede lige, og de to hold fulgtes ad, indtil Kalle Madsen slog VKV i front med 23-22. Herefter sørgede Jacob Bech for et servees efter lige at være blevet skiftet ind. Sættet endte med mindst mulig margen 25-23.

I 2. sæt var det Nordenskov UIF der var et skridt foran i det meste af sættet, hvor deres centerspiller, Kyle Behiels, gjorde god figur med seks point i sættet. Samtidig havde VKV en skidt servedag med hele 26 servefejl, hvoraf syv af dem forekom i dette sæt. Sættet endte 19-25, så den samlede stilling hed 1-1. Tredje sæt endte også 25-19 – dog til VKV – på trods, at hjemmeholdet igen stod for syv servefejl.

I aftenens fjerde sæt bølgede kampen frem og tilbage med nogle lange stimer til hvert af holdene. Nordenskov vandt fem point i træk og kom foran 12-6, inden det så var VK Vestsjællands tur til at vinde seks point i træk og dermed udligne resultatet. Den unge centerspiller Oliver Rydahl Christensen fik chancen i dette sæt og gjorde det rigtig godt, men det var ikke nok til at holde udeholdet fra fadet. De endte nemlig med at vinde 25-20, og kampen skulle ud i sidste og afgørende sæt.

I femte sæt stod hjemmeholdets centerspillere for ni point, hvor Franco Drago fik seks point noteret og Oliver Rydahl igen viste flot spil med tre point. Det var dog i sidste ende ikke nok til at vinde kampen, og Nordenskov kunne tage den lange tur hjem med en 3-2 sejr i bagagen.

VK Vestsjællands topscorer blev Kalle Madsen med 20 point, mens Franco Drago stod for 16 point. På trods af sin korte tid på banen lavede Oliver Rydahl 7 point, hvor han blandt andet vandt alle fem af sine angreb i kampen.

Cheftræner Rolf Meegdes udtalte efter kampen: “Der er faktisk folk der leverer en flot offensiv præstation i den her kamp, men i blokade, forsvar og serv har vi en kæmpe off-day. Så hvis vi er meget negative, er det nok den værste kamp der nogensinde er blevet spillet i Korsørhallen. Hvis vi er positive, så er det utroligt, at vi kan være så dårlige og stadig have chancen for at vinde kampen. Jeg håber, at nederlag som disse motiverer os til at levere, når vi skal spille flere vigtige kampe i fremtiden.”

Holdets næste kamp er fredag den 3/12 klokken 19.15 i Korsørhallen, hvor man møder Ikast KFUM i Volleyligaen.