Hvis du gerne vil give dit barn en oplevelse for livet og nogle rigtig gode sommerferieminder, er camps for unge et stensikkert valg. Camps for unge er camps i sommerferien, hvor den unge har mulighed for at komme hjemmefra og glemme alt om forældre og pligter i en hel uge for i stedet at nyde en masse sjove aktiviteter i selskab med andre unge.

På camps for unge er der fokus på både sjov og læring, og en uge på en sommercamp vil derfor også give dit barn nogle brugbare kompetencer med videre i livet.

Forskellige camps for unge
Camps for unge kan være mange forskellige ting, og du har derfor rig mulighed for at vælge en feriecamp, som passer til netop dit barn og hans eller hendes interesser. Du kan også vælge at deltage som familie, hvor I alle sammen kan være med til en sjov uge med en masse fantastiske aktiviteter i selvskab med andre familier.

Hvis dit barn elsker at bevæge sig og holder af at deltage i forskellige sportslige aktiviteter, kan du også vælge at sende dit barn afsted på en sportscamp. På camps for unge med fokus på sport vil dit barn få en fantastisk uge fyldt med forskellige former for idræt og andre fysiske aktiviteter, og en sportscamp er derfor et godt valg til alle børn, der har krudt i røven, og som ikke gider sidde stille i deres sommerferie.

Hvis du har en ung pige i familien, som gerne vil have en sjov uge med andre piger, kan du også vælge en Girlpower camp, hvor der vil blive masser af tid til sjove aktiviteter og tøsehygge.

For de tech-interesserede unge findes der også unikke muligheder for at komme på Makercamps, hvor robotter, programmering og spildesign er blandt de aktiviteter, som dit barn vil kunne hygge sig med.

Camps for unge kan være mange forskellige ting, og du har derfor rig mulighed for at vælge en feriecamp, som passer til netop dit barn og hans eller hendes interesser. PR-foto