VSG&I Skydeafdeling
Borgergade 129
4241 Vemmelev
Tlf: 58382620/25382205
E-mail: rover@vemmelev.net

En skytteforening for alle
Du finder VSG&I’s Skydeafdeling i Vemmelev ved Slagelse. Skydeafdelingen er en af VSG&I’s i alt ni forskellige sportsafdelinger i Vemmelev. Skytteforeningen har eksisteret i mange år og kan fejre jubilæum med 150 år på bagen i foråret 2016.

Både børn og voksne dyrker den fælles interesse for skydning i VSG&I’s Skydeafdelings område, og blandt foreningens medlemmer findes alt fra begyndere til øvede skytter og eliteskytter. Nogle skyder for sjov, for hyggens skyld og for det sociale samvær. Andre er seriøse skytter, som øver skydefærdigheder med henblik på at opnå gode placeringer i konkurrencer.

Alle er velkomne i klubben, også dem som aldrig har prøvet at skyde før.

Gode resultater
En del af foreningens medlemmer deltager i diverse konkurrencer både i Danmark og i udlandet. Nogle deltager individuelt, mens andre deltager som en del af et hold, hvor deltagerne kommer fra forskellige foreninger. I turneringer og konkurrencer opnår skytter fra VSG&I’s Skydeafdeling jævnligt flotte placeringer – deriblandt både guld, sølv og bronze. Blandt andet ved Danmarks Mesterskaberne og ved De Nordiske Mesterskaber i Norge. I Norge vandt en skytte fra VSG&I’s Skydeafdeling bronzemedaljen i 2015. I de seneste 16 år har Vemmelev skytterne vundet Guld 14 gange, 1 gang blev det kun til Sølv samt en gang kun til en 5. plads.

Løbende forbedringer af skydeforhold
VSG&I’s Skydeafdeling arbejder løbende på at optimere klubbens fysiske omgivelser og på at holde skydeforholdene gode, så det er en fornøjelse at komme og skyde i klubben. I 2015/2016 har klubben blandt andet fået nye hæve-/sænkeborde til sine skytter og bedre lys på skydebanen. Alt sammen noget, som er med til at gøre skydeoplevelsen endnu bedre. VSG&I’s Skydeafdeling har også fået positiv respons på en ansøgning om støtte fra Spar Trelleborg Fonden. Fonden bevilgede 100.000 kroner til klubben, som går til forbedringer af vægbeklædningen i skydeområdet.

Vi er i øjeblikket ved at samle penge sammen fra forskellige fonde/puljer samt EK og har nu kr. 350.000,- til elektronisk markeringsanlæg, og mangler blot kr. 40.000,-. Det koster i alt med montering kr. 390.000,- som vi forventer at sætte i gang i oktober. Vi har fået yderligere 100.000 fra Trelleborg fonden igen i år.

sølvpartner