Bedemand Berner
Slagelse Begravelsesforretning
Ingemannsvej 16
4200 Slagelse
58 52 10 18
berner@bedemand-berner.dk

Bedemand Berner på Facebook

Hjælp i en svær tid
Overfor sygehuset på Ingemannsvej finder du Slagelse Begravelsesforretning, en del af Bedemand Berner. Butikken på Ingemannsvej tilbyder alt fra enkle bisættelser til voluminøse begravelser i Slagelse og omegn.

Der er mange beslutninger, der skal træffes efter et dødsfald. Skal afdøde stedes til hvile i urne eller kiste? Skal kisten bæres ud af pårørende? Skal kisten bæres til rustvognen eller graven? Dette er blot nogle af de spørgsmål, der melder sig.

Det sker, at afdøde har formidlet sine ønsker, og bedemanden i Slagelse vil naturligvis gøre alt muligt for at efterkomme den sidste vilje. Det sker også, at de pårørende står på bar bund, og så er det rart, at bedemanden kan vejlede om alle mulighederne og hjælpe med at træffe de bedste beslutninger.

Ceremoni og mindesammenkomst
Nogle ønsker en borgerlig begravelse/bisættelse, og i de tilfælde kan Bedemand Berner i Slagelse bidrage med en række ideer til en alternativ løsning. Såvel en borgerlig som en kirkelig begravelse/bisættelse skal ifølge Bedemand Berners overbevisning være en smuk ramme om en værdig afsked.

Efter ceremonien er det almindeligt at mødes med deltagerne ved en mindesammenkomst. Bedemand Berner i Slagelse kan hjælpe med at arrangere kaffebord eller “gravøl” efter de pårørendes ønsker. Det er målsætningen, at både ceremoni og mindesammenkomst afholdes i den afdødes ånd.

Bedemanden i Slagelse kender lokalområdet og har derfor mange gode kontakter at trække på, uanset hvad man måtte ønske.

Stærkt forankret på Sjælland
Slagelse Begravelsesforretning er én af mange afdelinger under Bedemand Berner, heraf flere i Slagelse Kommune. I 1998 åbnede Claus Berner sin første bedemandsforretning i Skælskør, og siden er flere blevet opkøbt. I 2009 var Bedemand Berner en af de hurtigst voksende virksomheder på Sjælland, og kæden vedbliver med at forny sig.

Foruden Ingemannsvej finder du begravelsesforretninger i Korsør og Skælskør:

Bedemand Berner i Korsør – tlf. 58 36 10 48

Bedemand Berner i Skælskør – tlf. 58 19 41 42

Ring døgnet rundt
Du kan ringe til bedemændene døgnet rundt. Mange af de efterfølgende samtaler foregår ude i hjemmene, men du er også meget velkommen til at mødes med bedemanden i én af butikkerne.

Kontakt Bedemand Berner

 


sølvpartner