gf slagelseGF Forsikring Vestsjælland
Rådhuspladsen 2
4200 Slagelse
Tlf. 72 24 41 61
gfvestsjaelland@gfforsikring.dk

Følg GF Forsikring Vestsjælland på Facebook

 

Et anderledes forsikringsselskab
GF Forsikring er ikke et helt almindeligt forsikringsselkab. Den unikke idé opstod i de glade 60’ere, hvor specielt bilismen tog til, og hvor bilforsikringerne steg næsten med raketfart stort set i takt med, at man forsøgte at skyde rumraketter mod månen. Der kom en del negative reaktioner på de meget dyre bilforsikringer, og den reaktion kulminerede med dannelsen af Dansk Auto-Gruppe Forsikring A/S i 1967.

Det specielle bag de fremsynede stiftere af det nye forsikringsselskab var, at der rundt omkring i landet blev oprettet forsikringsklubber, hvor dem der tegnede forsikringer i klubben samtidig var ejere af det samlede forsikringsselskab. Da medlemmerne var ejere af selskabet, skulle selskabets overskud naturligvis tilgå ejerne, dvs. forsikringstagerne, og der var og er tale om store summer.

Konceptet slog an, selvom ingen fra den etablerede forsikringsverden troede på den måde at drive forretning. Bilforsikringer er den dag i dag det mest kendte af GF Forsikrings mange produkter, og GF Forsikrings specielle forhold til kunderne har betydet, at selskabet kan tilbyde gode forsikringer til lave priser og med god dækning. Det er forsikringsselskabets målsætning altid at yde god rådgivning og en førsteklasses service.

gf vsj

Samlet administration med lokale medarbejdere
Ligesom de andre GF klubber i Danmark er GF Vestsjælland en selvstændig juridisk enhed med medlemsvalgt bestyrelse og eget regnskab, og du har således mulighed for at få fuld medlemsindflydelse i klubben.

Uvildige undersøgelser slår gang på gang fast, at kundeejede selskaber som GF Forsikring ligger helt i top, når det gælder tilfredse kunder og værdi for pengene. Du kan læse mere her om klubsystemet og organisationen. Du er også velkommen til at bestille brochurer, som beskriver hvad den enkelte forsikring indeholder.

GF Forsikring Vestsjælland med kontorer i Slagelse, Holbæk og Sorø er etableret således, at selskabet dækker de kommuner, som i sin tid udgjorde Vestsjællands Amt. Det har vist sig at være en stor fordel for medlemmerne, at GF Nordvestsjælland og GF Sydvestsjælland fusionerede den 1. maj 2015.

Hvem kan blive medlem?
Du kan blive medlem af GF Vestsjælland og tegne forsikringer i klubben, hvis du bor i det vestsjællandske område, fra Odden i nord til Skælskør i syd.

Se alle postnumre her.


sølvpartner