Finn Møller

Møller i Mejeriet
v/ Finn Møller
Støvlebækvej 1A, Kirke Stillinge
4200 Slagelse
kunst@kunstmejeriet.dk
29 43 91 47

Følg Kunstmejeriet på Facebook 

Normale åbningstider
Torsdag-fredag kl. 10.00-17.30
Lørdag-søndag og forårets helligdage kl. 10.00-16.00

Ideelle rammer for stor kunst
Det skulle komme til at kræve mange år med ombygning, men i oktober 2018 kunne MØLLER i mejeriet endelig åbne. Allerede et år efter åbningen var udstillingsarealet blevet yderligere udvidet, så der i dag er over 400 kvadratmeter til kunst.

Mejeriets gamle ostekælder er istandsat med respekt for de gamle installationer, som er bevaret og bidrager med en fabelagtig rustik og hyggelig stemning. Lokalerne rummer kunstværker af mange slags; malerier, skulpturer og tekstiler, kunstprint og kunstkort, keramikkunst og glaskunst samt mixed-media. 

Fra havekunst til farvekunst
Det er en meget erfaren iværksætter, der står bag kunstgalleriet i Slagelse.  Jane og Finn Møller startede som selvstændige i 1984. De første år i den lille Dankøb butik på Østerbro 60 i Slagelse. Siden overtog de Spar supermarkedet i Fasanhaven i Korsør, som blev solgt i 1999. I marts 2000 åbnede de Bo Grønt Havecenter i Øster Stillinge ved Slagelse. Gennem årene blev havecentret udvidet til et overdækket butiksareal på 1700 m2 og en stor udendørs afdeling med haveplanter. I dag drives Bo Grønt af datteren Line Grube Møller, som helt frem til åbningen af Møller i mejeriet har haft sine forældre ansat.

Mejeriet var i drift frem til 1975, hvor de mindre mejerier omkring Slagelse blev slået sammen til det som i dag er Arla. Siden har bygningerne været brugt til produktion af smelteost, og et kinesisk firma producerede bønnespirer og champignon dér i en periode. Der har været flere forskellige virksomheder på adressen – bl.a. et firma som lavede facaderenoveringer, og herfra stammer farvekortet som er bevaret på vestfacaden.

Så meget at se på
”Der er mange lækre kunstværker for enhver pengepung” – Joy

”Virkeligt et flot galleri med kunst og kunsthåndværk for enhver smag og til enhver pengepung! Møller er venligheden selv og stedet er bestemt et besøg værd” – Henrik

”Fantastiske lokaler med spændende og masser af varieret kunst” – Irene

”Så meget at se på. Er sikker på jeg kommer igen” – Bente

Kontakt Kunstmejeriet 

 
 

sølvpartner