kjerulff2Kjerulff A/S 
Sverigesvej 12
4200 Slagelse
Tlf. 58 52 08 15

Følg Kjerulff på Facebook 

Åbningstider:

Butik
Mandag – fredag: 09.00 – 17.30
Søndag: 11.00 – 15.00

Værksted
Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.30

kjerulff17 års garanti
Kjerulff forhandler Kia Motors, som er den fjerde største bilproducent i verden. Kia er i dag det eneste bilmærke i Europa med 7 års garanti.

Blandt de øvrige fordele er:

-Skrotningspræmie kr. 15000,- ved finansiering af bil

-7 års serviceaftaler fra kr. 299,- pr. måned

-Rentekampagne

-Gratis kundebil

Det koreanske bilmærke er sammensat af KI, som betyder “at stige op fra til verden” og A, som står for “Asien”. KIA har steget op fra Asien til verden på rekordfart, og derfor er der stadig mange kunder, som ikke kender KIA bilerne. Af samme grund kan man ofte opleve Kjerulff på de store udstillinger og ved åbent hus arrangementer, hvor modellerne demonstreres.

Du er altid velkommen til at booke en prøvetur. 

Blandt de bedste
Familiefirmaet, der har solgt biler i tre generationer, lever efter grundprincippet: En aftale er en aftale. Det er Kjerulffs vision at være blandt de bedste KIA forhandlere målt på en kombination af serviceniveau, kvalitet og pris.

Hos Kjerulff kan du altid få et godt tilbud på service og reparation. Book service online.

På Sverigesvej har Kjerulf samlet sit store værksted og reservedelslager samt én af byens største udstillingshaller. Medarbejderne efteruddannes løbende på KIA Akademi og forstår at give kunderne en god service. Her kan du se, hvem du møder hos Kjerulff. 

KIA modellerne Ceed, Venga og Sportage bliver produceret i Slovakiet. Her får du overblik over alle Kia modeller. Leder du efter brugte biler, har Kjerulff også meget at vælge imellem.

kjerulffBiler i tre generationer
Kjerulff skriver sin historie tilbaget til 1921, hvor Gustav Kjerulff startede som Ford-forhandler. I 1927 skiftede forretningen over til Chevrolet, som man solgte på Nytorv helt frem til 2. verdenskrig.

Under krigen gik bilsalget i står, der var mangel på brændstof, og det var alene pga. stor kreativitet og flid, at bilbranchen klarede sig i gennem krisen. Man monterede gasgeneratorer på bilerne, hvilket holdt hjulene igang. Da krigen endelig stoppede, var det dog slut med at omsætte de store benzinslugne Chevrolet-biler.

I 1958 blev Kjerulff omdannet til et familieselskab, og efter grundlæggerens sød i 1964 blev Poul-Erik og Arne Kjerulff direktører.

I 1967 var pladsen på Nytorv blevet for trang. Kjerulff flyttede værkstedet ud i industrikvarteret på Sverigesvej. Administrationen og salgsafdelingen flyttede først i 1975, da gågaden blev etableret.

I 1992 foretog firmaet det andet generationsskifte i firmaets historie, og i vore dage hedder ejeren Torben Kjerulff.

Som en af de ældste og største virksomheder i Slagelse støtter Kjerulff det lokale foreningsliv, ikke mindst en lang række sportsklubber.


sølvpartner

Del på sociale medier