adcontrolAD Control
Smedegade 38 B
4200 Slagelse
Tlf: 58 53 06 30
E-mail: adc@adcontrol.dk

AD Control på Facebook

Totalleverandør af automation og styre- og kontroltavler
AD Control er specialiseret i totalløsninger inden for automation og styre- og kontroltavler. Virksomheden har mange års erfaring i branchen og leverer både løsninger efter kundens specifikke behov såvel som standardløsninger.

Med AD Control som samarbejdspartner garanteres en professionel rådgivning, produkter af høj kvalitet og detaljeret dokumentation ved færdiggørelse af projekter. Kvalitetssikring og fleksibilitet er grundlaget i alle projekter uanset størrelse.

Altid klar til nye udfordringer
AD Control blev etableret tilbage i 2006 af Helle Olsen og Peter Christensen. Virksomhedens kompetente medarbejdere har stor erfaring med konstruktion og opbygning af styre- og specialtavler. Dette gør AD Control i stand til at leve op til kundernes forventning om høj kvalitet, individuelle løsninger og teknologisk nytænkning.

AD Controls typiske kunder er maskinbyggere, el-installatører og industrivirksomheder inden for landbrug, farmaci og vand, men virksomheden er altid klar til nye udfordringer og løser alle opgaver med hver kundes individuelle behov for øje.

adcontrol2Mange ideer, solide løsninger
Uanset om det gælder et stort projekt, der skal udvikles fra bunden, et akut opstået problem, der skal løses, en fast defineret opgave eller videreudvikling af en idé, stiller AD Control sig til rådighed.

Virksomhedens ”tænketank” er fyldt med idéer, viden og erfaringer og her udarbejdes løsninger, der kan matche alle behov. I de forskellige produktionsfaser arbejdes der med alt fra projektering og dimensionering til udarbejdelse af el-diagrammer og montage af el-tavle.

Alt efter ønske udføres programmering af AD Control eller af kunden selv. Ifølge normer og servicestandard leverer AD Control altid alle styretavler med detaljeret dokumentation i form af el-diagram, produktionsliste, stykliste, klemplan og evt. funktionsbeskrivelse.

Certificeret Omron Solution Provider
AD Control er certificeret Omron Solution Provider. Omron Solution Provider, eller bare OSP, er et professionelt netværk af individuelle firmaer, der er trænede og uddannede i Omrons produkter til automation, hvilket betyder, at de effektivt kan indfri netop din virksomheds krav og behov. Dette er med til at garantere AD Control som en samarbejdspartner, der gennemgår en løbende kontrol og følger udviklingen af Omrons produkter, samt altid leverer kvalitetssikrede løsninger inden for automationsopgaver.

Et eksempel
Knabstrup Vandværk om AD Controls opsætning af automatisk overvågning:

”At maskinvaske tøj med koldt vand lyder som en drøm for miljøet, men takket være vores forskning inden for bioinnovation og samarbejdet med AD Control er drømmen blevet til virkelighed. Samarbejdet har givet os kortere gennemløbstider i produktionen, større produktionssikkerhed og i sidste ende har det haft en positiv effekt på vores omkostninger.”

AD Control tilbyder
• Rådgivning
• Projektering
• Tegning/dokumentation
• PC/PLC-programmering
• HMI/Scada-programmering
• Servo-programmering
• Produktion af el-tavler
• Indkøring af hele projekter
• Servicering og vedligeholdelse


sølvpartner