grønt-design-henrik-160x300-160x300Grønt Design
v/Henrik Nielsen
Tlf.: 21 59 38 28
E-mail: kontakt@groent-design.dk

Følg Grønt Design på Facebook 

Din lokale anlægsgartner
En velanlagt have kræver masser af arbejde, og er din fritid sparsom, kan det være uoverkommeligt at klare det hele selv. Men der er heldigvis hjælp at hente hos din lokale anlægsgartner.

Henrik Schjermer Nielsen blev uddannet anlægsgartner i 2003. Siden da har han beskæftiget sig med anlæg af haver for private haveejere og erhvervsdrivende. Grønt Design løser opgaver på hele Sjælland.

Terrasser og hække
Et af specialerne er brolægning i alle afskygninger, så har du brug for at få anlagt en sti, indkørsel eller terrasse, kan du med fordel give Henrik et kald. Brolægning er en svær opgave for almindelige gør det selv-folk, for det er tungt arbejde, og det kan være temmelig svært at få fliserne helt lige. Grønt Design har maskinerne og ekspertisen, så du får det perfekte fundament for dine havedrømme.

Velplejede hække, buske eller træer rumopdeler haven, og gør at den virker større og hyggeligere. Grønt Design tilbyder hækklipning, træfældning og træbeskæring, så du kan få den optimale form for rumopdeling og svalende skyggeområder i din have. Har du brug for at få plantet en ny hæk eller anlagt et nyt bed, men er gamle rødder i vejen for dit projekt, så kan Grønt Design nemt og hurtigt fræse både træstubbe og genstridige rødder, så du får den fineste jord at plante i.

Hjælp til vedligeholdelse af haven
Grønt Design udfører kort sagt en masse forskellige opgaver på udearealer for både erhverv og private i Slagelse. En ting er etableringen af nye grå og grønne anlæg, en anden ting er vedligeholdelse af samme. Her tilbyder Grønt Design sin kunnen når der skal slås græs, klippes hæk og beskæres buske og træer. 

Når haven er anlagt, skal den løbende vedligeholdes. Udover plæneklipning og hækklipning hjælper Grønt Design med tilskæring af græskanter, oprivning af nedfaldne blade, såning, lugning og tilplantning af bede, vanding og gødning, fjernelse af ukrudt mellem fliser og meget andet i din have.

Grønt Design har stor erfaring med haveservice hos både husejere og boligforeninger på hele Sjælland. De hjælper med mange forskellige opgaver, så dine udearealer altid ser præsentable og indbydende ud.

Kontakt Grønt for et uforpligtende tilbud. 

sølvpartner