Høng Planteskole ApS
Charlottevej 24
4270 Høng
58841004
info@hoengplanteskole.dk

Følg Høng Planteskole på Facebook

”Danmarks fineste havecenter”
Sommerblomster skaber liv i haven, og de fleste fortsætter med at blomstre helt indtil frosten sætter ind. Med et stort udvalg af blomster er det let at finde en god løsning til din have med råd og vejledning fra Høng Planteskole, som har masser af glade kunder i både Høng og Slagelse.

På butikkens Facebookside kan du se en lang række fine anmeldelser – vi citerer her et lille udpluk:

”Kæmpe udvalg, gode priser og dejlig betjening” – Kirsten

”Mit yndlings havecenter! Altid en god og afslappet stemning, tid til rådgivning og ikke mindste et STORT udvalg. Bedst af alt, så kan jeg se, at deres planter, buske og træer bliver passet ordentligt og professionelt” – Niels-Ulrich

”Den bedste betjening af smilende og dygtige medarbejdere. Kvaliteten altid i top, og priserne rimelige” – Mona

”Danmarks fineste havecenter” -Birgitte

Farver i haven
Med et stort udvalg af planter både i sommer- og vinterhalvåret er det let at finde en god løsning til din have med råd og vejledning fra Høng Planteskole. Sortimentet er meget bredt i buske og træer, og man kan finde mange specielle planter man ellers ikke ser så tit i handlen.

Ønsker du høje blomster i baggrunden af bedet, lave kantplanter til fronten, eller vil du etablere et bed, hvor blomsterne breder sig vildt, så er der mange kombinationsmuligheder og et stort artsudvalg i alle farver og former.

Du får råd og vejledning om vanding og den lette vej til at skabe en sund og næringsrig jord til planterne i haven og i krukker.

Dygtige fagfolk
Høngs Planteskole skriver sin historie tilbage til 1999. Det hed tidligere Vej’s Havecenter, som skiftede ejer i 2019 og navn i 2021. Indehaver Kristian Olsen har 20 års erfaring i planteskolebranchen og har udelukkende ansat fagpersonale. I havecentret i Høng finder du således dygtige fagfolk med stor viden om alverdens planter, tilbehør og indretningsmuligheder.

Høng Planteskole er en del af Home & Garden, som er en landsdækkende kæde. Udover den direkte kontakt med personalet i butikken, kan du således også finde vejledning på hjemmesiden, hvor Høng Planteskole har samlet en lang række gode råd om bl.a. plantning, dyrkning og beskæring. Du kan også finde en kalender for haveåret, der giver overblik over opgaverne i haven måned for måned.

Stort udvalg i indendørsafdeling
Sortimentet i butikken er stort indenfor brugskunst, skjulere og stueplanter med noget for enhver smag. Har du brug for en værtindegave, er der mange muligheder med buketter, juledekorationer, smukke sammenplantninger m.m.

Et gavekort til hus og have er også en god mulighed for at glæde andre til fødselsdagen, barnedåben, bryllupsdagen eller jubilæet.

premiumpartner