City Bowling Slagelse
Bredegade 50 – 56
4200 Slagelse
58 50 05 11
Slagelse@citybowling.dk

Følg City Bowling Slagelse på Facebook

Åbningstider

Oplevelser for hele familien
City Bowling Slagelse er et moderne underholdningscenter for hele familien. I 1994 åbnede centret under navnet Superbowl Slagelse. I 2024  skiftede det til sit nuværende navn. Her finder du 14 topmoderne bowlingbaner suppleret med fem af verdens bedste golfsimulatorer, som benyttes året rundt af både fritids- og elitegolfere.

Golf på verdens bedste baner
Med vejledning fra det kyndige personale kan folk, der aldrig før har prøvet at spille golf, få nogle hyggelige timer på de virtuelle baner. Golfcentret danner ofte rammerne om de indledende runder af en firmafest eller julefrokost eller en af aktiviteterne i en uforglemmelig polterabend.

Eliten og den ambitiøse klubgolfer tiltrækkes af golfcentrets Trackman, der er den ubetinget mest præcise i hele verden til at måle, hvordan golfudøveren har slået og kan udvikle sit spil. Du kan kort sagt lære dit golfspil bedre at kende og undgå en kold start, når forårssæsonen starter.

Alle andre kan slå sig løs i simulatoren, hvor de kan se vinden i træerne og høre fuglene kvidre. Her har du nem adgang til verdens bedste baner som Valderrama Golf Course eller St. Andrews, The Old Course.

Bowling dag og nat
City Bowling Slagelse har fortsat fokus på bowling og lægger baner til typer sammenkomster for private og erhverv. Alle aldersgrupper har adgang til banerne. Discobowling er eksempelvis et tilbud til ferierende skolebørn, som kan bowle til lysshow og høj musik.

Party Bowling er for voksne, der vil opleve den unikke atmosfære i centret, når lyset slukkes og musikken skrues op. Party Bowling er en fest, og kan selvfølgelig suppleres med en hyggelig middag i restauranten.

City Bowling har flere forskellige muligheder, og man kan læse mere om pakkerne her: Party Bowling.

Pool og spillemaskiner
City Bowling Slagelse rummer også en spillehal med 23 gevinstgivende spillemaskiner. Du kan vinde kontanter og få serveret gratis kaffe, the, kildevand og sodavand, når du benytter maskinerne.

Pool- & billardhallen er Slagelses eneste sted, hvor du kan spille pool. Her er to borde med møntindkast (kr. 10,-) og fem borde, hvor du betaler kr. 1,-/min. Der er koldt øl i hanerne, høj musik og god stemning.

premiumpartner