Kirppu Slagelse
Japanvej 6
4200 Slagelse
70 25 00 12
slagelse@kirppu.dk

Følg Kirppu Slagelse på Facebook 

Åbningstider
Mandag-torsdag 9.30 – 18.00
Fredag 9.30 – 18.00
Lørdag-søndag-helligdag 10.00 – 17.00

Et godt sted at handle
”Kirppu er et super koncept, hvor helt almindelig mennesker kan få solgt, alt det man bare har stående, til evig tid, uden at man bruger det. Og det mest geniale er, at man ikke skal stå ved sin stand, dag ud og dag ind for at få solgt noget og for at afregne.” Sådan lyder en af mange kommentarer på de sociale medier om Kirppu-konceptet.

Her finder man rigtig mange gode brugte ting i en rar atmosfære betjent af professionelle. ”I Kirppu finder du de sejeste ting og sager til de små kære, men også til de lidt større”, siger butikschef Finn Klindt Hansen om sortimentet.

Plads til alle
Kirppu på Japanvej er et stort, lyst og imødekommende indendørs loppemarked, hvor der er plads til alle. Størrelsen gør, at der hele tiden kommer nye stande og nye spændende brugte ting, som vil pynte i et hvert hjem. Kirppu i Slagelse er en del af Kirppu-kæden, som i 2014 introducerede loppesupermarkedet som de første i Danmark.

Lige det du mangler
Modsat traditionelle loppemarkeder er Kirppu Slagelse ikke afhængig af, om det bliver godt vejr eller ej. Så hvis du skal have tømt loftet eller kælderen, er det oplagt at købe en stand hos Kirppu. Butikken i Slagelse sælger brugte bøger, legetøj, kunst og møbler. Der er desuden rigtig godt salg af brugt tøj og babyudstyr. Så hvis dit barn er vokset fra sin sparkedragt eller barnevogn, kan du tjene en skilling ved at sætte det til salg hos loppesupermarkedet i Slagelse.

Når du sælger varer på nettet, er der ofte problemer med priser og udlevering, men det er du fri for hos Kirppu. Så snart du har booket en stand, sat pris på dine varer samt stillet din stand op, klarer Kirppu resten. Personalet hos Kirppu er også altid klar til at komme med gode råd til, hvordan din stand klarer sig bedst muligt.

Hvad enten du er på udkig efter brugt porcelæn, brugte cykler eller brugte møbler, kan du næsten altid finde noget hos Kirppu Slagelse.

 

sølvpartner