VestsjællandsCentret
Jernbanegade 10
4200 Slagelse
Tlf. 22 17 40 76

Følg VestsjællandsCentret på Facebook

Førende handelsby
Slagelse er en af de ældste byer i Danmark og en af de største byer i Region Sjælland. Med sit store opland og et naturligt centrum med gågader er Slagelse også en af regionens absolut førende handelsbyer. Det skyldes ikke mindst VestsjællandsCentret.

Centret omfatter mange eftertragtede butikker, særligt i kategorien tøj, sko og tilbehør. Søger du elektronik eller andre ting til boligen, finder du ligeledes et bredt udvalg af kæde- og specialbutikker; musik, bøger, spil, legetøj, sportsudstyr, køkkenudstyr, kort sagt alt, hvad hjertet måtte begære.

Du finder også et supermarked – Kvickly – der holder åbent kl. 8-20 alle dage.  Centergavekortet købes i kiosken hos Kvickly. Du kan bruge gavekortet i de fleste butikker i centret.

Bliver du lækkersulten midt i indkøbene, byder VestsjællandsCentrets spisesteder på både snacks og hovedmåltider.

VestsjællandsCentret udgiver et modemagasin til årstiderne og højtiderne.

Markedsplads og mødested
I 2015 undergik VestsjællandsCentret en omfattende ombygning, der skulle integrere centret bedre med byen. Det nye center danner optimale rammer om unikke begivenheder, bl.a. via det store multiområde. Torvet er udvidet med 400 m2 og indrettet med café, juice- og sandwichbar og siddezoner. Der er endvidere etableret små stadepladser til butikkerne.

Ny belysning, nye lofter og gulve har givet centret et moderne og imødekommende udtryk. På 1. sal er opført en babylounge og juniorafdeling, hvor børnefamilier kan få en tiltrængt pause i komfortable omgivelser.

Der er etableret et legerum på 1. sal og en studielounge beliggende overfor GameStop. Studerende kan sidde her. Deres studiekort afleverer de i KokAmok, og så får de nøgle til studieloungen.

Arkitekterne Herbert and Duncalf er hovedkræfterne bag VestsjællandsCentrets nye design, og aarhus arkitekterne a/s havde ansvar for færdiggørelsen. Visionen var at skabe en ny bymidte med stor synergi mellem center og city. Centrets tre indgangspartier mod henholdsvis Jernbanegade, Casinotorvet og Østerbro består nu af glaspartier, lyse facader og moderne materialer. En spansk trappe samt udendørs servering mod Jernbanegade inviterer til socialt samvær.

Op til åbningen af det gennemrenoverede butikscenter åbnede 15 nye, stærke butikskoncepter indenfor især mode, mad og sport, der har øget centrets regionale tiltrækningskraft.

Lokalt samfundssind
Bag VestsjællandsCentret står DEAS. Under ombygningen er der lagt vægt på at reducere energiforbruget og dermed også CO2 udslippet. VestsjællandsCentret ønsker kort sagt at udvise lokalt miljø- og samfundsansvar.

VestsjællandsCentret er indrettet med gode forhold for kørestolsbrugere og gangbesværede. Der findes handicapparkering ved alle indgange og brede indgangsdøre uden trin. Her er ingen generende kantsten, og der er elevatorer mellem etagerne og gode handicaptoiletforhold.

Uniformerede vagter fra G4S sørger for ro, orden og sikkerhed for alle kunder. Du er altid meget velkommen til at henvende dig til vagterne, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Alle vagter er uddannede i førstehjælp og har erfaring med at klare uheld og ildebefindender. Er det mere alvorligt, skaffer de hurtigt den nødvendige hjælp.


sølvpartner