vivi hairdesign logo

v/ Vivi Lassen
Lille Valbyvej 2
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 53 90
vivi@vivihairdesign.dk
www.vivihairdesign.dk

Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: kl. 09.00- 16.00
Onsdag: kl. 10.00- 17.00
Torsdag: kl. 09.00- 16.00
Fredag: kl. 09.00- 16.00
Lørdag: kl. 08.00- 13.00

ViviHairdesign er flyttet!

Men ikke ret langt, faktisk kun 10 m. og her ser du deres nye indgang, som ligger få skridt fra vores private kundeparkering. 

Udefra giver indgangen til ViviHairdesign det indtryk, at her er rart at være – og du bliver ikke snydt når du træder inden for. Her er der god stil; en afslappet, men elegant stil, som netop er designet sådan, fordi indehaveren Vivi Lassen har et ønske om at skabe en god og afslappet atmosfære for salonens kunder, der træder ind i salonen på Lille Valbyvej 2 i Slagelse.

Her vil du møde en professionel frisør og parykspecialist som vil tage imod dig, for uanset om dit besøg handler om at få klippet og stylet en ny frisure, eller om du lider af hårtab og måske skal have paryk, eller Hår for livet! – så er du sikker på at blive mødt smilende og venligt, lige der hvor du er.

Du skal blot slå dig ned og lade dig blive vejledt og forkælet, og nyde det frikvarter det er at gå til frisør.

Kort sagt er Vivi Hairdesign i Slagelse en frisørsalon, der tilbyder hele familien forkælelse og god hårstil.

Parykker
Skal du i kemobehandling og har derfor brug for paryk er ViviHairdesign et godt valg – her bliver du vejledt og hjulpet hele vejen til det helt rigtige. Du skal blot bestille en tid til en konsultation og eventuelt medbringe din rekvisition eller bevilling, hvis du har sådan en. Så kører resten af sig selv .
Man har altid frit leverandørvalg.

Hår for livet
Hvis dit hår er blevet lidt tyndt, eller du af en anden årsag ikke længere har den tidligere hårpragt, kan ViviHairdesign også hjælpe dig, med en helt naturlig løsning: Hår for livet (se videoen på salonens hjemmeside). Denne løsning tilbydes til både mænd og kvinder.

I en speciel afdeling af salonen vil du blive inviteret til en fortrolig samtale, og med god tid til de mange spørgsmål og professionelle svar, får du at vide, hvad dine muligheder er for – næsten – at få din fordums hårpragt tilbage. Hår for livet (HFL) er alternativet til en paryk eller en toupé.

Se meget mere på www.vivihairdesign.dk eller følg frisørsalonen i Slagelse på Facebook.


sølvpartner