vivi hairdesign logo

Vivi Hair Design. Salonen på Lille Valbyvej, september 2017. Foto: Vivi Hair Design

v/ Vivi Lassen
Lille Valbyvej 2
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 53 90
vivihairdesign@mail.dk

www.vivihairdesign.dk

Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: kl. 09.00- 17.00
Onsdag: kl. 09.00- 17.00
Torsdag: kl. 10.00- 19.00
Fredag: kl. 09.00- 17.00
Lørdag: kl. 08.00- 14.00

Mød Vivi Hairdesign på Facebook 

Vivi Hairdesign, personalet september 2017. Foto: Vivi Hair Design

God hårstil
Udefra giver indgangen til Vivi Hairdesign det indtryk, at her arbejder et hold friske frisører. Et team, som vil tage imod dig med store smil og godt humør. Og du bliver ikke snydt af det første indtryk, når du træder ind i salonen på Lille Valbyvej 2 i Slagelse.

Her er der stil; en afslappet, men elegant stil, som netop er designet sådan, fordi indehaveren Vivi Lassen og hendes tre medarbejdere har et ønske om at skabe en god og afslappet atmosfære for salonens kunder. Det er underordnet, om du er kommet for at få sat skik på frisuren, skal nyde solariet, tale om Hår For Livet, eller du ønsker et godt råd om hårpleje eller make-up.

Slå dig ned og lad dig blive forkælet, og nyd det frikvarter det er at gå til frisør.

Parykker
Skal du i kemobehandling og har rug for paryk, er ViviHairdesign det helt rigtige valg, for her bliver man vejledt og hjulpet. Man skal blot bestille en tid til en konsultation og medbringe sin rekvisition fra sygehuset eller bevilling fra hjemkommunen, så kører resten af sig selv. Man har altid frit leverandørvalg.

Hår for livet
Hvis dit hår er blevet lidt tyndt, eller du af en anden årsag ikke længere har den tidligere hårpragt, kan ViviHairdesign også hjælpe dig, med en helt naturlig løsning: Hår for livet.

I en speciel afdeling af salonen vil du blive inviteret til en fortrolig samtale, og med god tid til de mange spørgsmål og professionelle svar får du at vide, hvad dine muligheder er for – næsten – at få din fordums hårpragt tilbage.

Vivi Hairdesign bruger parykker til “Haar For Livet”. Foto: Vivi Hair Design

Hår For Livet (HFL) er alternativet til en paryk eller en toupé.

En salon for hele familien
Hvis mor og far skal til frisøren, skal børnene naturligvis kunne komme med, og se hvordan forældrene bliver fint klippet. Og skulle den lille blive lidt utålmodig, er der et legehjørne, hvor der kan hygges, mens de voksne bliver færdige.

Netop som man skulle tro, at vi lever i en tid, hvor den klassiske herresalon er umulig at opdrive, kan Vivi Hairdesigns herrekunder få en afslappende og ”gammeldags” barbering samt klip. Det sker i Mens Room i salonen.

Kort sagt er Vivi Hairdesign i Slagelse en frisørsalon, der tilbyder hele familien forkælelse og god hårstil.

Kontakt Vivi Hairdesign

Vivi Hairdesign, Mens room. Foto: Vivi Hair Design
Vivi Hairdesign
Vivi Lassen. Foto: Vivi Hair Design


sølvpartner