Finn Møller fra kunstgalleriet MØLLER i mejeriet, i Kirke Stillinge har igen i år kreeret 10 unikke Julemærker i keramik. Det er nu 3 gang og hvert år er der blevet udsolgt, hvilket er en stor glæde da 50 % af salget går til et godt formål.

Den kære gamle julemand

Variationer over julemanden med skæg, pels og gaver, udført som et relief i stentøjsbrændt keramik, hvor alle har deres unikke udtryk, naturligvis genkendeligt med de frimærker som Finn Møller har så stor succes med, det er motivet i år. ”Jeg har virkelig givet den gas og kigget tilbage til den gamle jul! Lyder det fra kunstneren ” hvis de ikke ligner den rigtige julemand, så tror jeg at der er mange der vil kunne genkende far eller bedstefar, klædt ud som manden med det hvide skæg og røde tøj. Motivet i år er efter kunstnerens mening måske det eneste der kan hjælpe os i den triste tid vi lever i, med stigende priser og krig i Europa.

Lørdag d 5 november kl. 10.00

Når galleriet åbner den første lørdag i november, bliver julemærkerne afsløret og solgt efter først til MØLLER princippet, der er naturligvis gratis formiddagskaffe i galleriet og Finn Møller vil fortælle om sine tanker bag årets motiv og processen bag. Naturligviser der som altid gratis adgang og gæsterne kan også se resten af Frimærkesamlingen og alle de andre skønne kunstværker i galleriet.

Donation til Julemærkehjemmet i Skælskør

Julemærkerne måler 19*28 cm, de er nummererede og koster 1200,- pr stk. heraf donerer Finn Møller 50% så han håber igen i år at få udsolgt, så han kan glæde julemærkehjemmet med 6000,-. Det har hvert år været en stor fornøjelse at overrække en check til forstanderen på Julemærkehjemmet i Skælskør, jeg får en rundvisning og ser hvordan børnene som jo har forskellige udfordringer, bliver støttet og kommer hjem med noget godt i bagagen.

Pressefoto