Forberedelserne til den kommende sæson i VK Vestsjælland er i fuld gang, og trænerteamet er i samarbejde med klubben ved at klargøre truppen. Vi kunne tidligere offentliggøre, at Kalle Madsen har valgt at vende hjem til Danmark efter en enkelt sæson i Waremme Volley i Belgien.

Han får følgeskab af to andre spillere, der også oprindeligt kommer fra Skælskør – nemlig brødreparret Adam og Ashley Hakizimfura. Adam og Ashley har fået deres volleyopvækst i VK Vestsjælland, men de har de seneste par sæsoner prøvet kræfter med volleysporten andre steder i landet.

Ashley nåede at spille hos Marienlyst-Fortuna og Gentofte Volley, mens Adam tog turen direkte til København, hvor han nåede at tørne ud for Hvidovre VK i to sæsoner. De to brødre bor til dagligt i København, hvor de har deres daglige gang med uddannelse og job, men nu får VK Vestsjælland altså glæde af deres råstyrke og erfaring i Volleyligaen igen.

Adam udtaler: “Jeg ser frem til at vise VKV, at det er en ny spiller, der vender hjem – takket været hjælpen fra Hvidovre VK de seneste to sæsoner. Som man siger: Ude godt – men hjemme bedst”

Ashley udtaler: “Jeg er rigtig glad og stolt over at kunne vende tilbage til min barndomsklub, hvor min volleykarriere startede. Jeg ser frem til en større rolle og mere ansvar samt forhåbentlig et gennembrud i denne sæson”

Headcoach Rolf Meegdes udtaler: “Vi er glade for at få Adam og Ashley retur til den kommende sæson. De har udviklet sig meget på alle ledder og kanter, så det ser jeg og klubben meget frem til at opleve på tætteste hold. De kender heldigvis klubben og vores værdier, og jeg har store forhåbninger til samarbejdet i den kommende sæson”

Foto (taget ved VK Vestsjællands 50-års jubilæumsreception 3. juni 2023): Patrick Dufrêche