Torsdag den 3. august kl. 17.00 kan du opleve Livgardens Musikkorps, når de igen aflægger deres traditionsrige musikalske visit på Borreby. Kom til en højkvalitets musikalsk sommereftermiddag på Borreby – når ydergården danner en enestående ramme for den store slotskoncert med Den Kongelige Livgardes Musikkorps.

I år kan du opleve den amerikanske dirigent, Michelle Rakers, som har en fortid hos den amerikanske præsidents eget orkester ”The President’s Own”, United States Marine Band og Marine Chamber Orchestra. I den egenskab ledede hun i perioden fra 2004-2018 bandet og orkestret i utallige højprofilerede programmer i Det Hvide Hus, i Washington, D.C. og i hele landet. Hun dirigerede ensembler til White House State Dinners, rådgav og dirigerede ensembler til Det Hvide Hus ceremonier og ledede bandet på mange nationale turnéer. Nu står nu foran Hendes Majestæt Dronningens orkester og vil præsentere musik både fra Amerika og Danmark.

Sammen med koncertens konferencier, musikdirigent Michael Aaberg Thomsen, vil Livgardens Musikkorps denne dag levere flot musikalsk underholdning i de fantastiske rammer på Borreby Herreborg. Godsejer og teaterdirektør på Borreby Teater & Herreborg, Joachim Castenschiold, opfordrer publikum til at tage sommerhatten på og byde festligt velkommen til koncert med Den Kongelige Livgardes Musikkorps.

Der kan tilkøbes lækre sandwich, som forudbestilles sammen med køb af billetter.

PROGRAM

15.00-16.30: Mad på plænen i ydergården eller i parken. Forudbestil sandwich sammen med koncertbilletten. Det er også tilladt at medbringe egen picnic, dog kun ved køb af billet til koncerten.

Drikkevarer må IKKE medbringes, men kan købes i Café Vognporten.

16.30-17.00: Plænen ryddes, og publikum kan placere sig på plænen på egne, medbragte stole.

17.00-18.00: Koncert.

Køb billetter her

Pressefoto