Svøm Slagelse Korsør har været så heldige at modtage en donation fra TrygFonden. Dette betyder at klubbens trænere og hjælpeinstruktører har modtaget et 4 timers DFR førstehjælpskursus, hvor de blev skarpe i hjerte-lungeredning samt brug af hjertestarter.

Efter dette kursus fortsatte trænerne sammen med instruktørerne fra SafetyGroup til svømmehallen, hvor de gennemgik 2½ times livredderførstehjælp – et nyt kursus der specifikt er egnet til brug i svømmehaller.

Her lærte trænerne at bruge spineboard, hvis der skulle opstå skader, hvor der er mistanke om spinal skade ligesom de også fik undervisning i brug af medicinsk ilt.

Trænere og hjælpeinstruktører sluttede kursus-weekenderne af med en bassin eller underviserprøve og ser nu frem til en ny spændende sæson i Svøm Slagelse Korsør.

Klubben dækker, udover normal svømmeundervisning, også en del udendørs aktiviteter, hvor de bl.a. holder flere events ved havet. Det er en god følelse at være klar til at hjælpe egne medlemmer og deres familier som færdes i hallerne og ved havet, hvis uheldet skulle være ude, men de er også klar, hvis der er gæster ved havet, som skulle have brug for hjælp, når klubben er til stede.

Donationen betyder også, at klubben nu råder over førstehjælpsudstyr i både Korsør og Slagelse Svømmehal.

Udstyret gør at trænerne gennem sæsonen kan holde sig opdateret på deres førstehjælp. Udstyret er klar til brug og implementeres også ved temadage for trænere, i svømmeundervisningen og skolesvømning.

Lokal repræsentant for TrygFonden Poul Buur, overrakte her et hjerte som symbol på beløbet samt holdt en kort tale om den gode sag.

Følg svømmeklubben på facebook

Foto: SVØM Slagelse Korsør