Ud af et stærkt felt af indstillede kandidater til Iværksætterprisen 2023 har juryen udvalgt årets tre nominerede, der er med i finaleopløbet om at modtage prisen under Erhvervs Awards fredag 10. november. De nominerede er KTV Working Drone, ByTherslund og SMÅK, hvoraf en løber med prisen på 10.000 kr. fra Beierholm samt gratis rådgivningstimer.

Det var ikke en let opgave for juryen at udvælge årets nominerede til Iværksætterprisen 2023, da de for nylig var samlet, men blandt rigtig mange egnede kandidater.

– Det er en glæde, at vi her i Slagelse Kommune har god gang i iværksætteriet og har mange dygtige iværksættere. Virksomhedsidéerne spænder vidt over mange forskellige brancher og vi møder iværksættere i alle aldre. Det lover rigtig godt for fremtiden, da iværksættere jo er med til at forme fremtidens lokale erhvervsliv, siger Erhvervskonsulent Lisbeth Eichen fra Slagelse Erhverv.

Iværksætterprisen uddeles under Erhvervs Awards, der afholdes på ZBC i Slagelse fredag 10. november. Prisen uddeles af Slagelse Erhverv i tæt samarbejde med Beierholm, der sponsorerer hovedgevinsten på 10.000 kr.

Juryen bag Iværksætterprisen består af Christian Buchwald Nielsen, Partner hos Beierholm Slagelse, Dennis Lundgren, indehaver af Malsk Spisehus og modtager af Iværksætterprisen 2022, Jane Dahl, viceborgmester i Slagelse Kommune og formand for Erhverv, Beskæftigelse og Uddannelsesudvalget, Allan Strudahl, indehaver af Consider This Agency samt Erhvervskonsulent i Slagelse Erhverv, Lisbeth Eichen.

Udover rådgivningstimer til vinderen, giver Beierholm og Consider This også gratis rådgivningstimer til de to øvrige nominerede.

Stadig billetter til Erhvervs Awards
Iværksætterprisen uddeles som en af i alt syv erhvervspriser den 10. november. De øvrige priser er: Frontløberprisen, Sydbank og Envafors’ Klima- og Miljøpris, PwC Eksportprisen, JCI Grangia Erhvervsprisen, Slagelse Erhvervsråd Initiativprisen samt Praktikprisen ved Zealand Sjællands Erhvervsakademi.

Der er stadig ledige billetter til Erhvervs Awards, som udover prisuddeling bliver en aften med festmiddag og underholdning. Sidste frist for at sikre sig en plads er mandag 18. september via: slagelse.dk/erhvervsawards