Slagelse-virksomheden Center for Familiesundhed inviterer til foredrag om angst og frygt med psykoterapeut Lone Sommer. Det foregår onsdag den 29. november fra kl. 17-19 i Spar Nord Arena Slagelse.

Angst er for længst blevet en folkesygdom i Danmark. Ifølge Psykiatrifonden vurderes mellem 350.000 og 400.000 voksne danskere at udvise symptomer svarende til kriterierne for angst. Og ifølge Sundhedsstyrelsen er angst den næsthyppigste årsag til, at danskerne henvender sig på psykiatriske skadestuer.

Ligesom frygt udløser angst en fysisk reaktion hos individet. Men hvad er egentlig forskellen på de to begreber? Og hvad kan man gøre, hvis man oplever enten angst eller frygt?
Foregår i Spar Nord Arena Slagelse

Det er nogle af de ting, som ID-psykoterapeut og foredragsholder Lone Sommer vil komme ind på, når hun onsdag den 29. november afholder et foredrag om angst og frygt i Spar Nord Arena Slagelse. Foredraget arrangeres af den lokale Slagelse-virksomhed Center for Familiesundhed.

Det foregår fra kl. 17-19 i VIP-lokalet i Spar Nord Arena Slagelse, og det koster 150 kroner at deltage. Inkluderet i prisen er forfriskninger og en sandwich.

Tilmelding sker ved at sende en mail med fulde navn, telefonnummer og mailadresse til tilmeld@cffs.dk.

Tilmeldingsfristen er mandag den 20. november.

Satser på flere foredrag
Center for Familiesundhed er et højt specialiseret, privat tilbud til kommuner og regioner. Centret tilbyder en række ydelser inden for såvel børn- og ungeområdet som det specialiserede voksenområde, herunder psykologiske undersøgelser, supervision og familiebehandling.

Center for Familiesundhed er en del af Top Familien, som også rummer blandt andet vikarbureauet Top Partners og CarePartner, der forhandler hjælpemidler.

Foredraget er det første i rækken af planlagte foredrag fra Center for Familiesundhed. I juni var søstervirksomheden Top Partners vært for et tilsvarende arrangement om misbrug.

Lone Sommer – pressefoto