Så er Slagelse Biblioteker og Borgerservice klar med historiske foredrag, når der inviteres til livestream på bibliotekerne – og hjemme i stuen – med Bibliotekernes Festival for Historie 2023.

Bibliotekernes Festival for Historie er en tilbagevendende begivenhed, hvor bibliotekerne sætter fokus på historie og kulturarv med den landsdækkende festival Bibliotekernes Festival for Historie. Den kører i uge 47 og byder på hybride arrangementer (streaming + fysisk) med nye aktuelle vinkler på historie og samfund under et bredt tema, der fastsættes årligt.

Lørdag den 25. november afholdes de to hovedforedrag som livestreams. De vises direkte på Slagelse Bibliotek, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding skal ske til hvert enkelt foredrag denne lørdag.

I år bydes der også i hele ugen på spændende livestreams, du kan se hjemme i stuen. Du finder hele programmet på Historiefestival.dk og kan frit vælge mellem alt “Live i stuen”.

Foto: Bibliotekernes Festival for Historie